27
Jul

Pilates video: 14 min Renew Your Energy Pilates Workout

In Nederland is er momenteel officieel sprake van een hittegolf. Je hoort mij niet klagen hoor want mijn tropische roots vinden het echt heerlijk! Maar de warmte vergt energie en alles gaat wat trager. Soms heb je een energie boost nodig! Met deze 14 minuten Renew your energy Pilates Workout laad je weer helemaal op!

pilates workout

Rek je lichaam in deze Renew your energy Pilates Workout met wat kracht oefeningen en laat je niet afschrikken door de buikspieroefeningen. Die zijn in deze workout vrij mild!

YouTube
Jeej! Ik ben er bijna! Nog even en dan heb ik mijn 100ste abonnee op mijn YouTube kanaal! Wil jij mij helpen deze kleine mijlpaal te bereiken? Je wordt dan voortaan meteen op de hoogte gebracht wanneer een nieuwe video online is! Delen is trouwens lief!

Doe ook deze ochtend Pilates workout voor meer energie.

Liefs,

 

Handtekening Juliette

25 Responses

  1. Leuk dat je het op deze manier deelt. Ik heb zelf nog nooit pilates uitgevoerd, ik ben weer van de stoerdere sporten, maar het is zo goed voor body en mind!

  2. Als het weer wat koeler is, ga ik het zeker eens proberen! Was nog op zoek naar iets wat ik thuis kan doen, dus dan meteen even je video er bij nemen!

    1. Met die hitte is het inderdaad misschien beter om het rustig aan te doen haha. Het is zo makkelijk om het vanuit te kunnen doen. Als je een langere workout wilt doen, kan je verschillende workouts van mijn kanaal achter elkaar doen! Je bent welkom om je te abonneren op het YouTube kanaal om zo als eerste de nieuwste video’s te bekijken.

  3. Ik heb me nog nooit aan pilates gewaagd, denk niet dat het voor mij met dit weer geschikt is, maar het ziet er leuk genoeg uit om het eens te proberen (als het koeler is)

Leave a Reply