OVER JULIETTE

Hi, welkom bij Strongbody!

Ik ben Juliette en vind ouder worden helemaal niet erg! Ouder worden is juist heel leuk! Ik wil met deze blog laten zien dat we op een positieve, bewuste en gezonde manier oud kunnen worden.

Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt. Misschien heb je een scheiding meegemaakt, ben je begonnen aan een tweede leg of heb je al decennia een gelukkige relatie.

Door onze levenservaring weten we goed wat we willen en vooral wat we niet willen! We houden van mooie spullen, reizen, zorgen goed voor onszelf door gezond te leven en (plantaardig) te eten. We zijn van plan om nog veel meer mee te maken in een optimaal gezond lijf!

We verliezen niet uit het oog dat ouder worden bij het leven hoort, maar willen wel graag de kwaliteit van het leven hoog houden. Ik wil laten zien dat je op een vrolijke manier oud kan worden. Luchtig, onbevangen, niet naïef maar wel wijs.

Mijn blogs gaan over het leven, familie, gezonde plantaardige gerechten en soms word ik nostalgisch en ga ik terug in de tijd. Als Pilates trainer is Pilates uiteraard mijn favoriete workout, maar ik deel graag andere sporten met jou in mijn blogs!

Paar dingen die je waarschijnlijk niet over mij weet:

  • In tegenstelling tot heel veel Pilates trainers heb ik geen dans achtergrond (al heb ik hele goede moves op de dansvloer!). Omdat mijn lichaam het Pilates traject vanaf begin heel bewust heeft meegemaakt, kan ik mijn klanten goed begrijpen die ook ‘from scratch’ beginnen!
  • Ik ben gek op lezen, en dan vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling.
  • Het liefst eet ik plantaardig.
  • Ik ben mama van drie mooie dochters.

Wil je meer dan het lezen van mijn blogs en je lichaam sterk houden met Pilates? Of misschien heb je vragen voor me? Just let me know!

 

Don’t worry about getting old, enjoy life instead!

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek