20 Seconds Pilates Challenge

20 seconds pilates challenge

Mei is een mooie maand om meer aandacht te geven aan je lichaam. We gaan richting de zomer en dat betekent dat de zomerjurkjes en shorts weer uit de kast worden gehaald. Om in shape te komen voor de zomer kun je in mei beginnen met de 20 Seconds Pilates Challenge.

In deze gratis 5-daagse Challenge krijg je iedere ochtend een workout in je mailbox. In elke workout gaan we aan de slag met oefeningen die 20 seconden duren zodat we in een mooie flow komen.

Deze challenge is een goede manier om te starten met het geven van meer aandacht aan je lichaam en om te kijken hoe jouw lichaam reageert op Pilates. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Als je lid wordt van de Strongbody community op Facebook, helpen de andere deelnemers en ik je er doorheen.

Heb je geen Facebook dan kan ik je ook supporten via Instagram. Volg mijn account om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Pilates is een effectieve manier om je lichaam te trainen. Het richt zich op het versterken van je core-spieren, verbetert je houding en zorgt voor een slanker en strakker lichaam. Als je niet bekend bent met Pilates, bekijk dan deze “Wat is Pilates” video waarin ik uitleg wat Pilates is.

Als beginner kun je deze Pilates voor Beginners Workout proberen. Deze workout is speciaal ontworpen voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met Pilates en wil voelen hoe hun lichaam erop reageert.

Maar waarom is mei nou de perfecte maand om te starten? Allereerst omdat het weer beter wordt en de dagen langer zijn. De zomer komt steeds dichterbij en dat is een goede motivatie om te werken aan hun lichaam.

20 seconds pilates challenge

Ook is mei een goede maand om te starten met een nieuwe gewoonte. De winter is voorbij en er is behoefte om weer fris en energiek te beginnen. Door mee te doen met de 20 Seconds Pilates Challenge kun je een nieuwe gewoonte creëren en werken aan een gezondere levensstijl.

Omdat mei nog geen vakantieperiode is is dit ook de perfecte maand om te beginnen. In de zomerperiode neem je vaak vrij en ga je op vakantie. Hierdoor kan het lastiger zijn om je aan een routine te houden. Door in mei te starten met de 20 Seconds Pilates Challenge, kun je een goede basis leggen voor de zomerperiode en alvast werken aan een gezond lichaam.

Dus waar wacht je nog op? Start met de 20 Seconds Pilates Challenge en geef meer aandacht aan je lichaam. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en beter te leren kennen tijdens de Challenge. Tot maandag 1 mei op de mat!

Liefs,

Juliette

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *