Billen en Benen Challenge

Billen en Benen Challenge-min
Het is weer tijd voor een Challenge! Ik vroeg op mijn verschillende social media kanalen of er interesse was in een Billen en Benen Challenge of juist in een Rek en Stretch Challenge. Er is gestemd voor de eerste Challenge. We gaan werken aan de billen en benen!

Vijf Dagen Pilates Billen en Benen Challenge

De Challenge duurt vijf dagen en elke ochtend van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober krijg je een nieuwe workout in je email. Het is niet tijdsgebonden en je hoeft de deur niet eens uit. Makkelijker kan het bijna niet.
 
We gaan op verschillende manieren de billen en benen trainen. Op de eerste dag krijg je de Billen en Benen Basis Workout toegestuurd. Op de derde dag gaan we werken aan de binnenkant van de benen met de Innerthigh Burn en je sluit af met de Billen en Benen Power workout op vrijdag.
Vijf dagen lang ontvang je om 6.00 uur een email met een nieuwe workout. Je doet het natuurlijk niet alleen. Word lid van de Strongbody community op Facebook en de leden en ik helpen je er doorheen!
 
Heb je geen Facebook dan kan ik je ook supporten via Instagram. Volg mijn account om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!
 
Ik kijk er naar uit je te zien tijdens de Challenge! 
Billen en Benen Challenge-min

Bij inschrijving wordt je toegevoegd aan de Strongbody email lijst en wordt je op de hoogte gehouden met tips, inspiratie, nieuwe Challenges en speciale aanbiedingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Bij inschrijving voor de Challenge ontvang je een welkomstmail (kijk ook in je spam) met daarin:

  • Tips hoe je je kan voorbereiden
  • Downloadbare Voorbereiding e-book
  • Het Challenge Schema om uit te printen

Weet je niet zo goed wat Pilates inhoudt? Bekijk dan de “Wat is Pilates” video waarin ik uitleg wat Pilates eigenlijk is.

Misschien heb je niet zoveel ervaring met Pilates en wil je voelen hoe jouw lichaam erop reageert. Dan raad ik je aan de Pilates voor Beginners Workout te proberen. 

Ik kijk er naar uit om jou tijdens de Challenge te ontmoeten en beter te leren kennen! Tot maandag 27 september op de mat!

Liefs,

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *