Bring It On Pilates Challenge

Bring It On Pilates Challenge

We kunnen 2022 bijna achter ons laten en het is een mooie start om nieuwe sportieve doelen te stellen. De meeste mensen beginnen met de beste intentie maar merken al gauw dat de uitvoering van deze doelen tegenvallen. Misschien zijn ze onrealistisch, is de motivatie niet groot genoeg of hebben ze geen een strategie om het vol te houden.

Met de Bring it on Pilates Challenge hoop ik jou een kickstart te geven om je sportieve doelen te behalen. Deze Challenge loopt van 2-6 januari.

In deze gratis 5-daagse Challenge krijg je iedere ochtend een workout in je mailbox. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Als je lid van de Strongbody community op Facebook wordt dan helpen de andere deelnemers en ik je er doorheen!

Heb je geen Facebook dan kan ik je ook supporten via Instagram. Volg mijn account om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Weet je niet zo goed wat Pilates inhoudt? Bekijk dan de “Wat is Pilates” video waarin ik uitleg wat Pilates is.

Bring It On Pilates Challenge

Misschien heb je niet zoveel ervaring met Pilates en wil je voelen hoe jouw lichaam erop reageert. Dan raad ik je aan de Pilates voor Beginners Workout te proberen.

Ik kijk er naar uit om jou tijdens de Challenge te ontmoeten en beter te leren kennen! Tot maandag 2 januari op de mat!

Liefs,

Juliette

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *