Get Ready For The Spring Challenge

Get ready for the Spring Challenge
Woohooo! Op 1 maart is het een jaar geleden dat Team Strongbody is gelanceerd en dat moet gevierd worden! Dat doen we met de Get Ready For The Spring Challenge want nog even en dan is het lente!
 
Wat houdt lente voor jou in? Voor mij is het is een tijd van verandering en vernieuwing.  Tijd om weer naar buiten te gaan en energie op te laden. Lente is de perfecte periode om bewust te worden van al je zintuigen en te genieten van de stralende zon op je gezicht.
 
De Get Ready For Spring The Challenge duurt van 1 tot en met 4 maart en gaan we aan de slag met vier workouts. We beginnen eerst rustig aan met een stretch workout en beetje bij beetje komen we daarna uit onze winterslaap met energieke full body workouts.

Bij inschrijving wordt je toegevoegd aan de Strongbody email lijst en wordt je op de hoogte gehouden met tips, inspiratie, nieuwe Challenges en speciale aanbiedingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Get ready for the Spring Challenge
Vier dagen lang ontvang je om 6.00 uur een email met een nieuwe workout. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Als je lid van de Strongbody community op Facebook wordt dan helpen de andere deelnemers en ik je er doorheen!
 
Heb je geen Facebook dan kan ik je ook supporten via Instagram. Volg mijn account om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!
 

Wat zeiden de deelnemers van de vorige Challenges?

reacties challenge
reacties challenge

Je ontvangt een welkomstmail (kijk ook in je spam) met daarin:

  • Tips hoe je je kan voorbereiden
  • Downloadbare Voorbereiding e-book
  • Het Challenge Schema om uit te printen

Weet je niet zo goed wat Pilates inhoudt? Bekijk dan de “Wat is Pilates” video waarin ik uitleg wat Pilates is.

Misschien heb je niet zoveel ervaring met Pilates en wil je voelen hoe jouw lichaam erop reageert. Dan raad ik je aan de Pilates voor Beginners Workout te proberen. 

Ik kijk er naar uit om jou tijdens de Challenge te ontmoeten en beter te leren kennen! Tot dinsdag 1 maart op de mat!

Liefs,

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *