Open Je Hart Workshop

open je hart

Ontwikkel een positieve en onvoorwaardelijke relatie met jezelf. Vanuit liefde voor jezelf ontstaat er liefde en compassie voor anderen, dat brengt balans.

Zonder eigenliefde heb je de neiging om heel kritisch over jezelf te zijn, durf je geen confrontaties aan en wil je mensen het naar hun zin maken. Ook neig je tot perfectionisme en kan je je eigen verlangens en gevoelens verwaarlozen omdat jij jezelf niet waardeert.

Eigenliefde is de fundering om assertief te zijn, om je grenzen aan te geven en gezonde relaties aan te gaan met anderen. Voor jezelf te zorgen en je doelen na te streven zijn daar ook onderdelen van. Kortom: je bent trots op wie je bent.

"Hele fijne workshop. Fantastisch bevallen. Een aanrader voor een ieder. Je leert naar jezelf kijken, hoe je een positieve draai aan kan geven door middel van aangereikte tools. Dank je wel. Succes verder." - Frances Gangadin

De workshop wordt gegeven door Juliette (Pilates trainer, Life -en Leefstijl Coach) & Angela (Yoga docent en Ayurvedische coach & Healer) 

Ervaar in deze workshop van 4,5 uur door middel van beweging, persoonlijke ontwikkeling en diepe meditatie een gevoel van veiligheid, geluk en vrijheid. Leer dichtbij jezelf te blijven en ervaar innerlijke rust.

Een bijzonder geschenk om je hart te openen en te beleven.

Wat kan je verwachten?

  • Verdieping in zelfliefde
  • Kracht van de ademhaling
  • Pilates
  • Yoga Nidra
  • Verbinding

Wanneer: Zaterdag 27 jnauari 2024
Tijd: 12:30 tot 17:00 uur
Locatie: ‘s-WOLK, Wolphaertstraat 19, 3082 BJ Rotterdam

Jouw investering: €50

Koop je ticket hier