Team Strongbody Membership

Webinar 23 feb
🎉 Team Strongbody Membership Platform wordt gelanceerd 🎉
 
Op 1 maart wordt het membership platform van Strongbody
gelanceerd en op dinsdag 23 feb om 20.00 uur geef ik een webinar via Zoom om meer te vertellen over Team Strongbody.
 
Wil je meer leren over het platform en een kijkje achter de schermen nemen? Je kan je registreren voor de webinar via deze link.
 
Mocht dit interessant zijn voor iemand die je kent, nodig ze zeker uit voor de webinar. Ik kijk er naar uit om dit met jullie te delen! ✨
team SB | strongbody.nl

OP 1 maart 2021 wordt het Team Strongbody abonnement kanaal gelanceerd. Op dit platform vind je online Pilates mat trainingen, recepten voor gezonde voeding, maandelijks onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling en toegang tot een community.

De doelgroep is vooral zelfbewuste 40 plussers die levenservaring hebben en nog volop midden in het leven staan. Die niet bang zijn om te praten over de onzekerheden van het verouderen maar wel geïnspireerd willen worden om hun beste leven te leiden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. 

Wil je een update over het abonnement kanaal en op de hoogte worden gehouden over de lancering, webinars en kortingsacties?

Loading

Bij inschrijving zal je worden toegevoegd aan de Strongbody email lijst. Je ontvangt inspirerende blogs, handige tips, gezonde recepten en wordt op de hoogte gehouden van speciale aanbiedingen. Je kunt je altijd uitschrijven. 

 

48959d01-2bff-4a46-b07d-f64606925801 (1) (1)-min

Een strong body krijg je niet alleen door beweging. Gezonde, verse voeding is misschien nog belangrijker. Ik ben zelf een vegetariër maak kook graag voedzame en plantaardige gerechten. Jij krijgt als lid toegang tot nieuwe maandelijkse recepten.

Loading

Vegan Caesar Salade | strongbody.nl

Wie ben ik?

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les op diverse sportscholen, bij bedrijven en privé lessen op locatie.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind en ik ben gepassioneerd over het krachtiger maken van je lijf en leven. Ik geloof dat je op een stressvrije manier gezond ouder kunt te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt.

Ik heb het mijn missie gemaakt om jou te helpen het ouder worden te omarmen en daarnaast ook zo goed mogelijk voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn te zorgen.

Liefs,

Juliette

Juliette

Hoe duur wordt een abonnement?

Met Team Strongbody werk je aan meerdere aspecten van je leven: je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel sterker en gezonder. Op lange termijn zal het je veel opleveren. 

Als maandelijkse lid kost het je €19 per maand.

Wil je liever halfjaarlijks betalen? Dan kost het je maar €16 per maand.

Wil je de beste deal? Word dan lid voor €156 per jaar. (Dat staat gelijk aan €13 per maand en je bespaart hiermee €72 op jaarbasis)

Loading

kracht in je lijf en leven