Summerbody 10 Day Programma

summerbody 10 day programma - strongbody.nl

Welkom bij het Team Strongbody Summerbody 10 Day Programma, jouw ultieme oplossing om deze zomer fit, sterk en energiek te worden! Voor slechts €20 krijg je 10 weken lang toegang tot 10 intensieve en effectieve workouts die gericht zijn op het hele lichaam. Of je nu je benen, billen, buikspieren of armen wilt trainen, dit programma biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor het Pilates Summerbody 10 Day Programma?

Bij Strongbody geloven we in het kracht van Pilates om niet alleen je lichaam te transformeren, maar ook je geest. Het Pilates Summerbody 10 Day Programma is speciaal ontworpen voor vrouwen van 40 jaar en ouder die hun fysieke gezondheid, mentale welzijn en spirituele groei belangrijk vinden. Hieronder lees je waarom dit programma perfect voor jou is:

Gehele lichaamstraining

Elke workout is onderdeel om je hele lichaam te trainen. Workouts van benen en billen tot buikspieren en armen, je zult merken dat je sterker, strakker en soepeler wordt.

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Of je nu thuis bent, op vakantie of zelfs onderweg, je kunt 10 weken lang altijd toegang krijgen tot de workouts. Alles wat je nodig hebt is een mat en wat motivatie.

Verbeterde mobiliteit en flexibiliteit

Pilates staat bekend om het verbeteren van mobiliteit en flexibiliteit. Mijn workouts zijn perfect afgestemd om je spieren soepel te houden, wat essentieel is voor een actief en gezond leven.

Versterkte kernspieren

Een sterke core is de sleutel tot een goede houding en balans. Mijn workouts richten zich op je buikspieren, waardoor je niet alleen slanker lijkt, maar ook krachtiger en stabieler wordt.

Verhoogde energieniveaus

Regelmatige lichaamsbeweging helpt om je energieniveaus te verhogen. Je zult merken dat je je vitaler voelt en meer uit je dag kunt halen, zonder je uitgeput te voelen.

Mentale rust en ontspanning

Naast fysieke voordelen biedt Pilates ook mentale voordelen. Mijn workouts helpen je om stress te verminderen en je geest te kalmeren, waardoor je je meer gefocust en ontspannen voelt.

Het programma bevat de volgende video's:

10 Weken Toegang tot 10 Workouts

  • Armen Workout | 20 MIN
  • Billen en Benen Full Body | 30 MIN
  • Bovenlichaam Workout | 33 MIN
  • Billen en Benen Power | 20 MIN
  • Cardio Buikspieren | 19 MIN
  • Billen en Benen Workout | 26 MIN
  • Heerlijke Stretch Workout | 23 MIN
  • Buikspieren Workout | 20 MIN
  • Energieboost Workout | 41 MIN
  • Full Body Armen en Benen | 14 MIN
Summerbody kalender strongbody.nl

Meld je nu aan!

Ben je klaar om je fitnessdoelen te bereiken en deze zomer je beste zelf te zijn? Schrijf je vandaag nog in voor het Pilates Summerbody 10 Day Programma voor slechts €20 en krijg 10 weken toegang tot 10 fantastische workouts.

Doe mee met deze 10 Pilates workouts

Wie ben ik?

Ik ben Juliette, en al sinds 2004 ben ik een gepassioneerde Pilates trainer. Ik heb mannen en vrouwen getraind via mijn YouTube kanaal, mijn website Strongbody.nl, bedrijfspilates en prive sessies.
 
Maar ik wil meer mensen bereiken en Pilates op een toegankelijke manier introduceren. Daarom heb ik twee jaar geleden mijn membership platform Team Strongbody gelanceerd!
 
Ik richt me specifiek op vrouwen van 40 jaar en ouder, want ik geloof dat ik jullie kan helpen en inspireren om jullie dromen waar te maken. Jullie verdienen een goed functionerend lichaam en geest. Vrouwen die de schoonheid van ouder worden omarmen en tegelijkertijd goed voor hun lichaam willen blijven zorgen met Pilates, goede voeding en de juiste mindset. Dat is waar ik voor sta, en ik wil jullie daarbij ondersteunen!
Juliette Strongbody.nl

Toen ik de veertig passeerde, merkte ik dat mijn lichaam langzaam begon te veranderen. Rimpels verschenen, mijn energieniveau daalde en ik had ineens een leesbril nodig. Maar ik ontdekte ook dat mijn spieren sneller stijf werden en dat ik meer tijd nodig had om te herstellen.

Natuurlijk, dit zijn allemaal normale tekenen van ouder worden, maar ik weigerde om het proces onnodig te versnellen. Ik werd juist nog bewuster van mijn Pilates trainingen. Het werd me steeds duidelijker: stoppen met Pilates was geen optie, want dat zou het verouderingsproces alleen maar versnellen. Ik begon op mijn tweeëndertigste met Pilates en nu, op mijn tweeënvijftigste, voelt mijn lichaam nog steeds redelijk hetzelfde aan!

Pilates is dé manier om bewust je lichaam sterk, soepel en energiek te houden naarmate je ouder wordt.

Ik merk dat ik weinig lichamelijke klachten heb en dat mijn lichaamsbewustzijn goed ontwikkeld is. Dit helpt me ook enorm tijdens de overgang. Er gebeurt zoveel in het vrouwelijk lichaam tijdens de menopauze, en hoe beter je je lichaam kent, hoe beter je kunt omgaan met de symptomen.

Met dit programma ben je verzekerd van een effectieve, leuke en toegankelijke manier om fit te worden en te blijven. Doe mee en ontdek hoe sterk, soepel en zelfverzekerd je kunt zijn!