OVER JULIETTE

Welkom bij Strongbody!

Hi, welkom bij Strongbody! De wellnessblog waar Pilates, Positiviteit en Plantaardig eten samen komen met als doel om jouw lichaam gezond te houden met een positieve mindset. 

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les op diverse sportscholen en als personal trainer.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind. Maar ik heb pas sinds kort besloten om dit met iedereen te delen mede omdat ik merkte dat daar behoefte aan was. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het samenspel van lichaam en geest. Op deze blog komt het allemaal samen. 

Hier vind je Pilates blogs inclusief online Pilates trainingen via mijn YouTube kanaal, heerlijke plantaardige gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling; een onderwerp wat mij uitermate boeit.

Ondanks dat ik thuis plantaardig kook, ben ik geen veganist. Ik leef volgens de 80-20 regel waarin in buiten de deur weleens gerechten eet waar dierlijke ingrediënten zoals zuivel en soms zelfs vis in zit. Ik hoop met de plantaardige recepten mensen te motiveren minder vlees te eten en op deze manier te laten zien dat je creatief kan blijven koken met groente als hoofdingrediënt.

Ook neem ik je mee op mijn reis om op een stressvrije manier gezond ouder te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt. Misschien heb je een scheiding meegemaakt, ben je begonnen aan een tweede leg of heb je al decennia een gelukkige relatie.
 
Door onze levenservaring weten we goed wat we willen en vooral wat we niet willen! We houden van mooie spullen, reizen, zorgen goed voor onszelf door gezond te leven en (plantaardig) te eten. We zijn van plan om nog veel meer mee te maken in een optimaal gezond lijf!
We verliezen niet uit het oog dat ouder worden bij het leven hoort, maar willen wel graag de kwaliteit van het leven hoog houden. Ik wil laten zien dat je op een vrolijke manier oud kan worden. Luchtig, onbevangen, niet naïef maar wel wijs.
 
Wil je meer dan het lezen van mijn blogs en je lichaam sterk houden met Pilates? Of misschien heb je vragen voor me? Just let me know!
 
Begin je Pilates reis met het e-book Power in je Lijf.
Doe mee met de online work outs op het Strongbody YouTube kanaal.
Connect via Instagram & Facebook of stuur een email.
 
Ontdek de kracht. In je LIJF en LEVEN. 
Liefs,
 
StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

Leer me beter kennen

Abonneer je op de nieuwbrief en lees op welke manieren ik mijn eigen Lijf en Leven krachtig hou. Ik deel persoonlijke verhalen en je ontvangt de nieuwste blogs, tips en tricks.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.