OVER JULIETTE

juliette-amadsoedjoek | strongbody.nl

Hi, welkom bij Strongbody! De wellnessblog waar ik veertig plussers help het ouder worden te omarmen door de kracht in hun Lijf en Leven te ontdekken met Pilates, Persoonlijke Ontwikkeling en Plantaardig eten.

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden, Pilates trainer en Life en Leefstijl Coach.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het samenspel van lichaam en geest. Op deze blog komt het allemaal samen. 

Hier vind je Pilates blogs inclusief online Pilates trainingen via mijn YouTube kanaalheerlijke plantaardige gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling; een onderwerp wat mij uitermate boeit.

Ook run ik het membership platform Team Strongbody waar je toegang hebt tot:

  • meer dan 200 exclusieve Pilates workouts.

  • veganistische en vegetarische recepten.

  • Strong Self waarmee je maandelijks werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

  • de besloten Team Strongbody community.

Ik neem je mee op mijn reis om op een stressvrije manier gezond ouder te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt. Misschien heb je een scheiding meegemaakt, ben je begonnen aan een tweede leg of heb je al decennia een gelukkige relatie.
 
Door onze levenservaring weten we goed wat we willen en vooral wat we niet willen! We houden van mooie spullen, reizen, zorgen goed voor onszelf door gezond te leven en (plantaardig) te eten. We zijn van plan om nog veel meer mee te maken in een optimaal gezond lijf!
We verliezen niet uit het oog dat ouder worden bij het leven hoort, maar willen wel graag de kwaliteit van het leven hoog houden. Ik wil laten zien dat je op een vrolijke manier oud kan worden. Luchtig, onbevangen, niet naïef maar wel wijs.
 
Heb je interesse in Pilatesoefeningen? Begin dan je Pilates reis met het GRATIS e-book voor beginners Power in je Lijf.
 
Of doe GRATIS mee met de online workouts op het Strongbody YouTube kanaal.
 
Als je nog niet veel ervaring met Pilates hebt dan is deze video voor beginners een goed startpunt. 
 
Wil je meer structureel je lichaam sterk, mobiel en flexibel houden met Pilates? Neem dan een kijkje op het online Team Strongbody Membership Platform.
 
Volg me ook social media:  Instagram Facebook 
 

Liefs,

ONLINE PILATES ABONNEMENT

✔️ Onbeperkt kiezen uit meer dan 200 Pilates workouts.

✔️ 24/7 toegang toe het platform

✔️  Elke maand een nieuwe trainingskalender.

✔️  Maandelijks toegang tot een LIVE online Pilates les van een uur.

✔️  Toegang tot de Recepten Bibliotheek met vegetarische gerechten.

✔️  Elke maand een inspirerend thema over persoonlijke groei en ontwikkeling.

✔️ Maar 3 euro per week met een jaarabonnement

✔️ Toegang tot de Team Strongbody Community.

✔️  Zelf discipline opbouwen door elke dag mee te doen met de workout van de dag.

✔️  Jij bepaalt waar en wanneer je de workouts doet.

✔️  Ruime keuze van workouts op verschillende niveau’s.

✔️  Leer (weer) vertrouwen krijgen in je lichaam.

✔️  Goede klantenservice.

✔️ Maandelijks opzegbaar (bij een maandabonnement)

TEAM SB
team strongbody abonnement

Keuze uit de volgende programma’s:

  • Structurele Pilates lessen op locatie
  • Structurele online lessen (via Zoom)
  • Een online of offline Pilates Workshop (voor bijvoorbeeld tijdens een evenement)

Voordelen Bedrijfspilates:

✔️ Verbetert de lichaamshouding

✔️ Het opent de borst -en schouderspieren, die door het bureauzitten verkort zijn.

✔️ Verbetert bloedcirculatie door de Pilates ademhaling

✔️ Vermindert rugklachten

✔️ Het is laagdrempelig omdat het ook voor de beginnende sporters geschikt is

✔️ Er wordt gewerkt aan de team spirit en stimuleert de algehele gezondheid

✔️ Makkelijk tussen het werken door in te plannen

✔️ Vermindert stress 

PRIVE PILATES OP LOCATIE

Wil je de volle aandacht en met een persoonlijk op maat geschreven Pilates training schema trainen? Of wil je de Pilates basis technieken tot in de puntjes te leren kennen voordat je met een groep meedoet? Dan zijn privé lessen ideaal om mee te beginnen. Prive lessen alleen beschikbaar in regio Rotterdam.

Prijs:

  • €50 voor 1-1 losse les (Locatie: Nesselande Rotterdam)
  • 10 lessen strippenkaart €450 
  • Toeslag voor een les op locatie (Regio Rotterdam): €15 

“Al enkele jaren komt Juliette wekelijks een heerlijke pilatesles geven in onze inpandige sportschool bij Jordex. Na een lange tijd een vast groepje te hebben gecreëerd, breidt de groep medewerkers zich nu steeds verder uit.

Voor de meesten is pilates een aanvulling op het trainingsschema, in combinatie met andere sporten als crossfit, circuittraining, hockey en hardlopen.

Naast het lichaam te laten werken door te stretchen, versterken en balanceren, zorgt Juliette dat lichaam en geest zich eind van de training ontspannen tijdens de “relaxation”, waarmee je je hoofd leegmaakt. Niets is lekkerder dan je werkdag afsluiten met een pilatesles van Juliette!”

 — JORDEX SHIPPING & FORWARDING —

jordex

“Juliette is een dynamische, zeer gedreven instructrice. Onder haar leiding bereiken we allemaal, ieder op zijn eigen tempo, meer dan we van onszelf dan we hadden verwacht.     

Ze stimuleert ons enorm en de gezellige sfeer zorgt er voor dat je geen les wil overslaan, zonder geldige reden!!”

— JOKE —

“Wat vlieg de tijd. Het is alweer 5,5 jaar geleden dat ik bij jou  pilates ben gaan volgen samen met mijn sportmaatje Marja. De allereerste les zal ik niet vergeten. De manier van lesgeven was anders dan  wat wij gewend waren. Toen deze les was afgelopen zeiden we dit blijven wij doen. En ik volg het nog steeds.

De toegevoegde waarden van deze lessen zijn voor mij zeer waardevol. Door de vele instructies, informatie en correcties heb ik nu een sterkere core, betere houding en ik ben bewust gemaakt over mijn lichaamshouding. Het fijne hiervan is dat de oefeningen worden met de ademhaling gecombineerd, welke aan het eind van de les met de relaxation het zen gevoel nog meer benadrukt.Sommige oefeningen lijken heel veel op de yoga oefeningen. De oefeningen die kan je ook thuis doen.

Als pilates instructeur vind ik je heel fijn. Ze geeft goede informatie, corrigeer waar nodig is.Je blijft ons uitdagen zodat we onze grens verleggen, en dan merk je opeens dat je bepaalde oefeningen kan doen. Dat merk je in de  pilates les voor gevorderden. Erg leuk om te doen. Een superfijne les als je wat gevorderd ben. Tenminste  na 5,5 jaar mag ik mezelf gevorderd noemen.Ik ben nu op een leeftijd gekomen, waarbij je denkt van hmm sporten….

Maar pilates is juist geschikt voor iedereen, jong en oud. De basis wordt hier gelegd voor andere sporten, maar ook niet te vergeten het zen gevoel na het harde werken van een pilates les. Ga zo door Juliette.”

— DENISE —

“Na mijn operatie aan mijn hernia ben ik 2 keer per week begonnen met pilates. Ik wist eerst niet of dit wel iets voor mij was, ik had veel pijn maar was de eerste les al enthousiast. Juliette wilde dat ik rustig aan zou beginnen en uiteindelijk word je stap voor stap steeds sterker en dat klopte. Juliette heeft mij erg goed geholpen!

Ze geeft een goede les en legt alles duidelijk uit. Aan het eind van de les is er altijd een relax moment. Juliette legt dan uit hoe je kan ontspannen en hoe je op de beste manier kan in en uitademen. Het fijne hiervan is dat je deze oefeningen thuis ook kan toepassen.

Juliette is een spontane en leuke vrouw en kan erg goed lesgeven.”

— MONIQUE —