Over Juliette

Hey hallo

Welkom bij Strongbody! De wellnessblog waar ik veertig plussers help het ouder worden te omarrmen door de kracht in hun Lijf & Leven te ontdekken met Pilates, Persoonlijke ontwikkeling en gezonde voeding. 

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden, Pilates trainer en Life en Leefstijl Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in body, health & mind, neem ik je mee op mijn reis naar een stressvrij en gezond ouder worden. Ben jij in de 40+ en vol energie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hier vind je Pilates blogs inclusief online Pilates trainingen via mijn YouTube kanaalheerlijke gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling; een onderwerp wat mij uitermate boeit.

Ook run ik het online Pilates membership platform Team Strongbody waar je toegang hebt tot:

  • meer dan 270 exclusieve Pilates workouts.
  • veganistische en vegetarische recepten.
  • Strong Self waarmee je maandelijks werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • de besloten Team Strongbody community
Ik neem je mee op mijn reis om op een stressvrije manier gezond ouder te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! 
 

Samen hebben we al heel wat levenservaring opgedaan en weten we goed wat we willen en wat niet. We genieten van het leven, dansen op festivals met of zonder onze kids, en soms ontdekken we dat we een leesbril nodig hebben. Misschien heb je een scheiding meegemaakt, ben je begonnen aan een nieuw hoofdstuk of heb je al jarenlang een gelukkige relatie.

We koesteren de mooie momenten, houden van reizen en zorgen goed voor onszelf door gezond te leven en bewust te eten, mogelijk zelfs plantaardig. Ons doel is om nog veel meer avonturen te beleven met een optimaal gezond lichaam!

Ouder worden hoort bij het leven, maar we streven naar een hoge levenskwaliteit. Ik wil laten zien dat je op een vrolijke manier oud kunt worden. Luchtig, onbevangen, niet naïef maar wel wijs.

Laten we samen deze reis naar een gezonde en gelukkige ouderdom maken! 
Heb je interesse in Pilatesoefeningen? Begin dan je Pilates reis met het GRATIS e-book voor beginners Power in je Lijf.
 
Of doe GRATIS mee met de online workouts op het Strongbody YouTube kanaal.
 
Als je nog niet veel ervaring met Pilates hebt dan is deze video voor beginners een goed startpunt. 
 
Wil je meer structureel je lichaam sterk, mobiel en flexibel houden met Pilates? Neem dan een kijkje op het online Team Strongbody Membership Platform.
 
Je kan me ook volgen op social media:  InstagramFacebook, Pinterest & TikTok
 

Liefs,

Juliette

Hoe kan ik je helpen? Strongbody.nl

Ik ben gepassioneerd over het helpen van vrouwen zoals jij om op een natuurlijke en gezonde manier te verouderen. Met mijn online Pilates-platform Team Strongbody en een scala aan ondersteunende diensten, streef ik ernaar om je fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn te versterken.

ONLINE PILATES ABONNEMENT

Met Team Strongbody  bied ik een uitgebreid online Pilates-platform met meer dan 270 online workouts die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.

team strongbody abonnement

Het platform is speciaal ontworpen voor de moderne vrouw die haar gezondheid belangrijk vindt, maar een druk leven leidt. Of je nu thuis, op kantoor of op reis bent, onze workouts zijn altijd binnen handbereik.

Team Strongbody biedt professioneel begeleide virtuele lessen voor alle ervaringsniveaus. Het platform kan je gebruiken op elk apparaat en bevat functies die je helpen het meeste uit je Pilates-workouts te halen, waar je ook bent.

Mijn ideale klant is een vrouw van 40 jaar of ouder die haar fysieke gezondheid, mentale welzijn en spirituele groei belangrijk vindt. Ze is bereid te investeren in zichzelf, ook al heeft ze niet veel tijd.

 Ze verlangt naar vrijheid van locatie en toegang tot een scala aan workouts die haar helpen om zonder kwaaltjes ouder te worden en haar leeftijd vol vertrouwen te omarmen.

TEAM SB
Waarom kiezen voor Team Strongbody?

✔️ Onbeperkt kiezen uit meer dan 270 Pilates workouts.

✔️ 24/7 toegang toe het platform

✔️  Elke maand een nieuwe trainingskalender.

✔️  Maandelijks toegang tot een LIVE online Pilates les van een uur.

✔️  Toegang tot de Recepten Bibliotheek met gezonde recepten.

✔️  Elke maand een inspirerend thema over persoonlijke groei en ontwikkeling.

✔️ Maar 3,45 euro per week met een jaarabonnement

✔️ Toegang tot de Team Strongbody Community.

✔️  Jij bepaalt waar en wanneer je de workouts doet.

✔️ Maandelijks opzegbaar (bij een maandabonnement)

PILATES VOOR BEDRIJVEN

Ik bied mijn expertise in het aanbieden van Pilatesdiensten ook aan bedrijven in de regio Rotterdam. Al enkele jaren geef ik les aan het personeel van Jordex, een bedrijf dat enkele jaren geleden werd uitgeroepen tot het gezondste bedrijf van Nederland. Dit succesverhaal wil ik graag uitbreiden naar andere bedrijven in de regio. Daarnaast heb ik ook online Pilatesworkshops gegeven aan de Gemeente Rotterdam.

Keuze uit de volgende programma’s:

  • Structurele Pilates lessen op locatie
  • Structurele online lessen (via Zoom)
  • Een online of offline Pilates Workshop (voor bijvoorbeeld tijdens een evenement)
Flexibiliteit en toegankelijkheid

Het mooie van mijn Pilateslessen is dat ze overal kunnen worden gegeven, zelfs als uw bedrijf geen in-house sportzaal heeft. Vergaderruimtes kunnen gemakkelijk worden omgetoverd tot een geschikte ruimte voor Pilates tijdens de lunchpauze of na werktijd.

Een gezonde investering

Investeren in de gezondheid van uw werknemers is investeren in de toekomst van uw bedrijf. Bedrijven die aandacht besteden aan de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers zien vaak een afname van het ziekteverzuim en een toename van de productiviteit en tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik Pilates bij uw bedrijf kunnen introduceren. Samen kunnen we werken aan een gezondere, gelukkiger en productievere werkomgeving.

PRIVE PILATES

Wil je de volle aandacht en met een persoonlijk op maat geschreven Pilates training schema trainen? Of wil je de Pilates basis technieken tot in de puntjes te leren kennen voordat je met een groep meedoet? 

Dan zijn privé lessen ideaal om mee te beginnen. Prive lessen alleen beschikbaar in regio Rotterdam.

Prijs:

  • €55 voor 1-1 losse les (Locatie: Nesselande Rotterdam)
  • 10 lessen strippenkaart €500 
  • Toeslag voor een les op locatie (Regio Rotterdam): €15 
Testimonials

“Al enkele jaren komt Juliette wekelijks een heerlijke pilatesles geven in onze inpandige sportschool bij Jordex. Na een lange tijd een vast groepje te hebben gecreëerd, breidt de groep medewerkers zich nu steeds verder uit.

Voor de meesten is pilates een aanvulling op het trainingsschema, in combinatie met andere sporten als crossfit, circuittraining, hockey en hardlopen.

Naast het lichaam te laten werken door te stretchen, versterken en balanceren, zorgt Juliette dat lichaam en geest zich eind van de training ontspannen tijdens de “relaxation”, waarmee je je hoofd leegmaakt. Niets is lekkerder dan je werkdag afsluiten met een pilatesles van Juliette!”

 — JORDEX SHIPPING & FORWARDING —

jordex

“Wat vlieg de tijd. Het is alweer 5,5 jaar geleden dat ik bij jou  pilates ben gaan volgen samen met mijn sportmaatje Marja. De allereerste les zal ik niet vergeten. De manier van lesgeven was anders dan  wat wij gewend waren. Toen deze les was afgelopen zeiden we dit blijven wij doen. En ik volg het nog steeds.

De toegevoegde waarden van deze lessen zijn voor mij zeer waardevol. Door de vele instructies, informatie en correcties heb ik nu een sterkere core, betere houding en ik ben bewust gemaakt over mijn lichaamshouding. Het fijne hiervan is dat de oefeningen worden met de ademhaling gecombineerd, welke aan het eind van de les met de relaxation het zen gevoel nog meer benadrukt.Sommige oefeningen lijken heel veel op de yoga oefeningen. De oefeningen die kan je ook thuis doen.

Als pilates instructeur vind ik je heel fijn. Ze geeft goede informatie, corrigeer waar nodig is.Je blijft ons uitdagen zodat we onze grens verleggen, en dan merk je opeens dat je bepaalde oefeningen kan doen. Dat merk je in de  pilates les voor gevorderden. Erg leuk om te doen. Een superfijne les als je wat gevorderd ben. Tenminste  na 5,5 jaar mag ik mezelf gevorderd noemen.Ik ben nu op een leeftijd gekomen, waarbij je denkt van hmm sporten….

Maar pilates is juist geschikt voor iedereen, jong en oud. De basis wordt hier gelegd voor andere sporten, maar ook niet te vergeten het zen gevoel na het harde werken van een pilates les. Ga zo door Juliette.”

— DENISE —

“Na mijn operatie aan mijn hernia ben ik 2 keer per week begonnen met pilates. Ik wist eerst niet of dit wel iets voor mij was, ik had veel pijn maar was de eerste les al enthousiast. Juliette wilde dat ik rustig aan zou beginnen en uiteindelijk word je stap voor stap steeds sterker en dat klopte. Juliette heeft mij erg goed geholpen!

Ze geeft een goede les en legt alles duidelijk uit. Aan het eind van de les is er altijd een relax moment. Juliette legt dan uit hoe je kan ontspannen en hoe je op de beste manier kan in en uitademen. Het fijne hiervan is dat je deze oefeningen thuis ook kan toepassen.

Juliette is een spontane en leuke vrouw en kan erg goed lesgeven.”

— MONIQUE —

“Juliette is een dynamische, zeer gedreven instructrice. Onder haar leiding bereiken we allemaal, ieder op zijn eigen tempo, meer dan we van onszelf dan we hadden verwacht.     

Ze stimuleert ons enorm en de gezellige sfeer zorgt er voor dat je geen les wil overslaan, zonder geldige reden!!”

— JOKE —