OVER JULIETTE

juliette-amadsoedjoek | strongbody.nl

Hi, welkom bij Strongbody! De wellnessblog waar ik veertig plussers help het ouder worden te omarmen door de kracht in hun Lijf en Leven te ontdekken met Pilates, Persoonlijke Ontwikkeling en Plantaardig eten.

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden en Pilates trainer sinds 2004.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind. Maar ik heb pas sinds kort besloten om dit met iedereen te delen mede omdat ik merkte dat daar behoefte aan was. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het samenspel van lichaam en geest. Op deze blog komt het allemaal samen. 

Hier vind je Pilates blogs inclusief online Pilates trainingen via mijn YouTube kanaalheerlijke plantaardige gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling; een onderwerp wat mij uitermate boeit.

Ook run ik het membership platform Team Strongbody waar je toegang hebt tot:

  • exclusieve Pilates workouts.
  • veganistische en vegetarische recepten.
  • Strong Self waarmee je maandelijks werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • de besloten Strongbody community.
Ik neem je mee op mijn reis om op een stressvrije manier gezond ouder te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt. Misschien heb je een scheiding meegemaakt, ben je begonnen aan een tweede leg of heb je al decennia een gelukkige relatie.
 
Door onze levenservaring weten we goed wat we willen en vooral wat we niet willen! We houden van mooie spullen, reizen, zorgen goed voor onszelf door gezond te leven en (plantaardig) te eten. We zijn van plan om nog veel meer mee te maken in een optimaal gezond lijf!
We verliezen niet uit het oog dat ouder worden bij het leven hoort, maar willen wel graag de kwaliteit van het leven hoog houden. Ik wil laten zien dat je op een vrolijke manier oud kan worden. Luchtig, onbevangen, niet naïef maar wel wijs.
 
Heb je interesse in Pilatesoefeningen? Begin dan je Pilates reis met het GRATIS e-book voor beginners Power in je Lijf.
 
Of doe mee met de online work outs op het Strongbody YouTube kanaal.
 
Als je nog niet veel ervaring met Pilates hebt dan is deze video voor beginners een goed startpunt. 
 
Wil je meer dan het lezen van mijn blogs en je lichaam sterk houden met Pilates? Neem dan een kijkje op het Team Strongbody Membership Platform.
 
Volg me ook social media:  Instagram Facebook 
 

Liefs,

Pilates is de ideale bewegingsmethode om bewustzijn van het lichaam te ontwikkelen, de diepe spieren te versterken, het lichaam flexibel te houden en is sterk aangeraden voor mensen die een zittend beroep hebben.

Meer informatie

Wil je de volle aandacht en met een persoonlijk op maat geschreven Pilates training schema trainen? Of wil je de Pilates basis technieken tot in de puntjes te leren kennen voordat je met een groep meedoet? Dan zijn privé lessen ideaal om mee te beginnen.

Meer informatie