Groepslessen

groepslessen

Doe mee voor maar €7,50 per les

(met het ‘PILATES 2′ maandabonnement)

Ben jij een veertig plusser die bewuster wilt bewegen? Doe mee met de speciale Pilates lessen om je lichaam sterker, mobieler en flexibeler te maken. Ook geschikt voor actieve senioren.

Lestijden:

Maandag en dinsdag 9.00-10.00 uur (Andere locaties en tijden staan in de nabije toekomst gepland)

Locatie: Remind Your Life    

‘s-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Prijzen:

Proefles €7,50

Per losse les €15,00

10 lessen Strippenkaart  €135,00  (4 maanden na aankoop geldig)

Maandabonnementen:

Pilates 1   €50 (1x in de week)

Pilates 2  €60 (2x in de week)

Er is een limiet aan het aantal deelnemers. Boek nu snel een (proef)les door een email naar info@strongbody.nl te sturen.

pilates remind
mini ball

Wie is jouw Pilates trainer en coach?

Hi ik ben Juliette en ben sinds 2004 Pilates trainer en vind het erg leuk om op verschillende manieren les te geven. Of het nu voor mijn online platform, een 1-1 les, bij een bedrijf of in een sportschool is: ik doe het met veel passie en plezier!

Vanaf 3 april 2023 geef ik in de prachtige studio van Remind Your Life in Nieuwerkerk aan den IJssel mijn eigen groepslessen.

Deze lessen zijn geschikt wanneer je ouder dan 40 jaar bent en in het bijzonder voor actieve senioren die graag mobiel, fit en flexibel willen blijven.

Wil je meer over me weten als Pilates trainer? Ga dan naar mijn YouTube kanaal. In 2016 ben ik dit gestart om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Pilates. Je vindt er meer dan 70 online Pilates workouts!

 Wil je me via social media volgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Ik ben het meest actief op Instagram 

Wat is Pilates? Dat leg ik hieronder uit!

Er is een limiet aan het aantal deelnemers. Boek nu snel een (proef)les door een email naar info@strongbody.nl te sturen. 

Wat zeggen ze over mijn lessen?

“De toegevoegde waarden van jouw lessen zijn voor mij zeer waardevol. Door de vele instructies, informatie en correcties heb ik nu een sterkere core, betere houding en ik ben bewust gemaakt over mijn lichaamshouding. Het fijne hiervan is dat de oefeningen worden met de ademhaling gecombineerd, welke aan het eind van de les met de relaxation het zen gevoel nog meer benadrukt. 

Als pilates instructeur vind ik je heel fijn. Je geeft goede informatie, corrigeer waar nodig is. Je blijft ons uitdagen zodat we onze grens verleggen, en dan merk je opeens dat je bepaalde oefeningen kan doen. Ik ben nu op een leeftijd gekomen, waarbij je denkt van hmm sporten…. Maar pilates is juist geschikt voor iedereen, jong en oud. De basis wordt hier gelegd voor andere sporten, maar ook niet te vergeten het zen gevoel na het harde werken van een pilates les. Ga zo door Juliette.”

— DENISE —​

“Al enkele jaren komt Juliette wekelijks een heerlijke pilatesles geven in onze inpandige sportschool bij Jordex. Na een lange tijd een vast groepje te hebben gecreëerd, breidt de groep medewerkers zich nu steeds verder uit.

Voor de meesten is pilates een aanvulling op het trainingsschema, in combinatie met andere sporten als crossfit, circuittraining, hockey en hardlopen.

Naast het lichaam te laten werken door te stretchen, versterken en balanceren, zorgt Juliette dat lichaam en geest zich eind van de training ontspannen tijdens de “relaxation”, waarmee je je hoofd leegmaakt. Niets is lekkerder dan je werkdag afsluiten met een pilatesles van Juliette!”

 — JORDEX SHIPPING & FORWARDING —

“Na mijn operatie aan mijn hernia ben ik 2 keer per week begonnen met pilates. Ik wist eerst niet of dit wel iets voor mij was, ik had veel pijn maar was de eerste les al enthousiast. Juliette wilde dat ik rustig aan zou beginnen en uiteindelijk word je stap voor stap steeds sterker en dat klopte. Juliette heeft mij erg goed geholpen!

Ze geeft een goede les en legt alles duidelijk uit. Aan het eind van de les is er altijd een relax moment. Juliette legt dan uit hoe je kan ontspannen en hoe je op de beste manier kan in en uitademen. Het fijne hiervan is dat je deze oefeningen thuis ook kan toepassen.

Juliette is een spontane en leuke vrouw en kan erg goed lesgeven.”

— MONIQUE —

Er is een limiet aan het aantal deelnemers. Boek nu snel een (proef)les door een email naar info@strongbody.nl te sturen. 

Volg me ook via social media