Prive Pilatesles

Prijzen:

  • €55 voor 1-1 losse les (Locatie: Nesselande Rotterdam)
  • 10 lessen strippenkaart €500 
  • Toeslag voor een les op locatie (Regio Rotterdam behalve regio Capelle aan den IJssel en Nesselande) : €15 

Pilates is een uniek systeem van lichaamsoefeningen dat meer dan 90 jaar geleden door Joseph Pilates is ontwikkeld. In eerste instantie waren voornamelijk dansers beoefenaars van Pilates, maar ondertussen is Pilates wereldwijd bekend omdat het zo effectief en efficiënt is

Wat is het doel van Pilates?
 
Het doel van Pilates is het terugbrengen van natural movement. We leven in een wereld waarin we veel zitten, thuis op de bank of op je werk achter bureaus.
Onze spieren raken stijf omdat die dag en dag uit worden geplaatst in posities die het eigenlijk niet wilt. Spieren worden korter en bewegen wordt pijnlijker. Het heeft ook effect op onze state of mind.
 
Als we bang zijn om te bewegen, raken we het vertrouwen in ons eigen lichaam kwijt. Pilates zorgt ervoor dat je blijft bewegen zoals de natuur dat wilt hebben. Vrij en vitaal!
Mat Pilates
 

De lessen worden gegeven op de mat met gebruik van kleine Pilates attributen. Het is een heerlijke manier om heel bewust met de oefeningen bezig te zijn. 

Het voordeel van de mat is dat je het overal kan doen: park, strand, thuis in de woonkamer. De mat oefeningen zijn best pittig omdat je geen support hebt, behalve je eigen lichaamskracht en lichaamsgewicht. Je kan dus zelf buiten de privé les met de oefeningen aan de slag.

Wil je met z’n tweetjes of met een klein groepje bij jouw thuis aan de slag? Dan kan dat natuurlijk ook!

Begin vandaag!

Je bent welkom in haar mat Pilates studio in Rotterdam Nesselande.

Wil je liever de les op locatie? Dat is mogelijk in overleg en alleen in regio Rotterdam.

“Heerlijk weer even tijd voor mezelf ! Zo ervaar en beleef ik de Pilateslessen van Juliette die ik inmiddels al vele jaren 2 wekelijks volg. Ze is een zeer ervaren, professionele en toegewijde Pilateslerares die op een rustige manier goede uitleg geeft over de vele gevarieerde oefeningen die we doen. Ik ben altijd blij als ik haar stem weer hoor als ze binnenkomt en we gaan beginnen aan onze les. In een fijne ruimte met rustgevende muziek worden groepslessen gegeven. Juliette is een warme persoonlijkheid die goed voor ons zorgt, op ons let en geliefd is om wat de doet en wie ze is. Haar lessen hebben een fijne opbouw, zijn zeer afwisselend en worden altijd met een fijne relaxation afgesloten.

Juliette’s lessen zijn toegankelijk voor iedereen die het belangrijk vindt tijd & aandacht te geven aan lichaam en geest. Haar toewijding, creativiteit en doorzettingsvermogen maken dat iedereen na haar lessen voldaan naar huis gaat!”

-Barry-