Red de horeca: Beachclub Project 7 bezorgt heerlijke fajitas

Beachclub Project 7
Ondertussen zitten we in een gedeeltelijke lockdown en moeten de horeca ondernemers het helaas weer ontgelden. Maar gelukkig zijn ze er deze keer beter op voorbereid en zijn veel restaurants en eetgelegenheden overgestapt naar het afhalen of bezorgen van eten. Zo ook Beach Club Project 7 in de Rotterdamse wijk Nesselande. Afgelopen zomer een hele populaire hotspot aan de Zevenhuizerplas. Met een glas wijn op de loungebank en de warme zon op je gezicht waande je je even op Ibiza.
Beachclub Project 7
Maar goed…dat is voorlopig even niet mogelijk en dus moeten we onszelf thuis maar vermaken! Beachclub Project 7 bezorgt in Nesselande, Zevenhuizen en Zevenkamp. Op hun menukaart voor bezorgingen vind je vegetarische en vlees/vis gerechten. Er wordt momenteel helaas (nog) geen veganistisch gerecht aangeboden maar dat mag de pret zeker niet drukken. Zoals je weet eet ik soms ook gerechten die vis en zuivelproducten bevatten en dus besloot ik de fajita met feta kaas en vis te proberen.
Beachclub Project 7
De gerechten worden in een nette en feestelijke doos vriendelijk en op tijd bezorgd. Naast de wraps worden er veel losse ingrediënten eraan toegevoegd zoals
 
 • paprika
 • rode ui
 • mais
 • jalapeno 
 • geraspte kaas
 • komkommer
 • guacamole
 • salsa
 • creme fraiche
 • mais
 • sla
 • koriander
 
Dat is nou zo leuk aan fajita’s: je kan het zelf bouwen! Je gebruikt alleen wat je lekker vindt. Zoals je kan zien heb je bij het gerecht niet alleen veel keuzes om de fajita te bouwen maar er is er ook ruim voldoende om de wraps mee te vullen.
Beachclub Project 7

Een fajita bouwen doe je natuurlijk met beleid. Ik smeer zelf altijd wat creme fraiche over de wrap voordat ik ga bouwen. Daarna leg ik een blad sla in het midden en let the building begin! Klodder salsa saus hier. Klodder guacamole daar. Ik hou van pittig dus er moet genoeg jalapeno peper bij. Yummy!

Ik heb alleen de geraspte kaas laten staan vanwege de feta. Dat zou voor mij anders too much zijn! Tenzij je natuurlijk gek op beide kazen bent. Wanneer je klaar bent met bouwen vouw je wraps dicht en ze zijn klaar om te eten. Easy peasy! De vis versie smaakte ook goed. Het zijn net mini lekkerbekjes waar je de wrap mee vult. En ik moet zeggen dat ik na twee wraps ook goed vol zat.

Beachclub Project 7
Heb je geen trek in een fajita maar je wil toch een gerecht met verse smaken? Op de menukaart staan ook salades zoals een bieten salade met gorgonzola en caesar salade met kip. Ze zijn trouwens een plaatje om te zien! Het breekbrood maakt het helemaal af.
Beachclub Project 7
Zijn de vorige gerechten iets te licht voor je? Dan heb je keuze uit spareribs, sate of een angus hamburger. Daar kan ik helaas niets over zeggen aangezien ik dat niet eet, maar het is wel fijn dat ze een uitgebreid menukaart hebben. Oh en de toetjes zien er trouwens erg yummy uit!
 
Beachclub Project 7
Kortom: het is het echt de moeite waard om jezelf te verwennen met de bezorgmaaltijden van Beachclub Project 7!
 
Ik hoop trouwens dat de maatregelen voor de horeca gauw weer soepeler worden want het is vreselijk wat zij als branche moeten meemaken. Wij kunnen zelf niet zoveel doen maar op deze manier kunnen we de horeca ondernemers toch een handje helpen!
 
Woon je in Zevenhuizen, Nesselande en Zevenkamp? Ga naar Beachclub Project 7
 of bel +31.10.3075801 en geef telefonisch je bestelling door. Geniet ervan!
Beachclub Project 7

Liefs,

plantaardige recepten voor beginners
GRATIS e-book 18 Plantaardige Recepten voor Beginners​​​​

Met dit e-book wil ik laten zien dat plantaardig eten helemaal niet zo eng en moeilijk is!

Wat kan je verwachten in het e-book?

 • 18 Plantbased Tuesday recepten voor beginners onderverdeeld in:
 1. Ontbijt
 2. Lunch
 3. Hoofdgerecht
 4. Snack
 • Hoge kwaliteit en duidelijke foto’s.
 • Kort en bondige uitleg van de recepten.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *