Billen en Benen Challenge

Billen en Benen Challenge

Deze vijf-daagse Challenge loopt van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober.

We hebben allemaal een druk leven dus ik heb de Challenge zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Elke ochtend om 6.00 uur ontvang je een email met een link en die hoef je alleen maar aan te klikken en je bent ready to go!

Jij bepaalt waar en wanneer je de workout doet. 

Billen en Benen Challenge-min

Wat kan je verwachten tijdens de Challenge?

We gaan op verschillende manieren de billen en benen trainen. Op de eerste dag krijg je de Billen en Benen Basis Workout toegestuurd. Op de derde dag gaan we werken aan de binnenkant van de benen met de Innerthigh Burn en je sluit af met de Billen en Benen Power workout op vrijdag.

Met deze Challenge:

  • train je de billen en benen

  • werk je aan je heupenstabiliteit

  • ontwikkel je lichaamsbewustzijn

  • verhoog je je energie

  • leer je om consequent te blijven met je workouts 

  • wordt je aangemoedigd door mij en de Strongbody Community

Wat zeiden de deelnemers over de vorige Challenge

reacties challenge
reacties challenge

Wie is je Pilates trainer?

Ik ben Juliette en moeder van drie jonge volwassen meiden, Pilates trainer en een gecertificeerde Life coach.

Tevens ben ik oprichter van Strongbody.nl en Team Strongbody: het Pilates abonnementskanaal van Nederland.

Ik ben 49 jaar oud, dol op dansen, ik ben erg leergierig en saoto soep is één van mijn favoriete comfortfood. 

Ik hoop dat ik je met deze Challenge enthousiast kan maken zodat Pilates een onderdeel van je leven wordt!

Liefs,

Juliette

Connect met mij op social media