Mijn eerste foodblog sinds april staat online! Het stond allemaal even stil omdat ik besmet was met het C virus en ik moest daarvan herstellen.... Read More
Met aubergine kan je alle kanten op: grillen, bakken, stomen of roosteren. In dit geroosterde aubergine met tomaten en quinoa recept heb ik twee manieren... Read More
Ik vind aubergine heerlijk. Mijn moeder kookte het op z’n Surinaams thuis met peper en zoutvlees. Dat plakkerig, zacht gekookte vruchtvlees is zooo yummy! In... Read More
Ongelooflijk wat je allemaal met zoete aardappel kan doen. Deze keer maak ik er een heerlijk zoete aardappel pizza van. Het fijne van pizza is... Read More
Het begint goed koud te worden en mijn lichaam verlangt naar een winters gerecht. Zoals een pittige stamppot met een Surinaamse twist! Vandaag deel ik deze... Read More
Aardappelen kan je op zoveel manieren bereiden. Ik vind zelf aardappelen uit de oven heel erg lekker. Deze keer sneed ik de aardappelen redelijk klein... Read More
De Javaanse saoto soep is volgens mij één van de meest populaire gerechten van de Javaanse Surinaamse keuken. Ik ben er natuurlijk mee opgevoed en... Read More
Als Javaanse Surinamer kende ik eigenlijk weinig gerechten van de Indiaanse keuken. Ik was bekend met het Hindoestaanse broodje kip kerrie en roti. Maar mijn... Read More
Javaanse nasi met tahoe saté en pindasaus….een typisch gerecht afkomstig van mijn roots. Ok normaal eet je nasi met kip maar aangezien ik geen vlees... Read More
Ook gek op verse pesto? Deze vegan pesto pasta met zongedroogde tomaten is heerlijk en zo gemaakt! Bijna ongelooflijk dat je met zo weinig ingrediënten... Read More