Overnight oats met frambozen en blauwe bessen | Plantbased Tuesday




- 150 ml plantaardige melk (amandel, kokos, soya)
- 5 el havermout
- 1 el chia zaden
- 1 el maple syrup
- Handjevol bevroren frambozen en blauwe bessen
- Walnoten in gebroken stukjes
- Bananenschijfjes
- Aardbei
- Kokosschaafsel
- Chia zaad
-
Doe alle ingredienten in een mason jar.
-
Roer tot alles goed met elkaar is gemixt
-
Doe in de koelkast voor minstens 6 uur (in de nacht is het makkelijkst)
-
Varieer met verschillende toppings

Wat een goed en lekker idee is dit zeg! En ook nog een super gezond, ik ga het maken!
Jaaa moet je doen! Het is zo gedaan! En daar houden we toch van?
Dit lijkt me erg lekker zeg! Ik eet regelmatig havermout dus denk dat ik dit recept maar even op sla.
Ik vind pap zelf ook lekker, maar soms heb ik geen zin of tijd en dan ben ik blij dat ik al een Grab en Go ontbijt in de koelkast heb!
Yummy ziet er echt heel erg lekker uit
Ik vind het er zo mooi uitzien! Een tien voor presentatie!
Dank je wel Nicole! Het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook super lekker!
Mmm.. dit ziet er heerlijk uit, en wat een mooie foto’s!
Dat ziet er lekker uit! Ik ontbijt ook meestal met overnight oats, ik vind alleen noten o.i.d. echt verschrikkelijk in mijn ontbijt. Best jammer want veel mensen gebruiken die juist weer wel in hun ontbijt waardoor ik altijd andere recepten moet aanhouden.
Hoi Kimberly, gelukkig zijn er zoveel verschillende combi’s die je kan maken. Ik vind die crunchy bite juist lekker haha maar je kan de noten weglaten hoor. Hou je wel van zaden?
een gezond en lekker idee en zo in dat glas met die bloemen erbij ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit. Het oog wil ook wat 😉
Hoi Marielle, ja dat is een eetbare bloem en heeft een notensmaak. Heel grappig is dat! Het paste perfect bij de overnight oats!
Ik heb dit echt nog nooit gegeten, maar het ziet er heerlijk uit!
Lekker met all gezonde ingredienten en het recept is eigenlijk simpel maar volvitamine
Yesss! Simpel maar voedzaam..daar houden we van!