Pilates Buikspieren Challenge

Pilates buikspieren Challenge
Het is weer tijd voor een Challenge! Challenges zijn goed voor je, want je kan werken aan bepaalde doelen. Ze motiveren jou ook om met een stappenplan te werken en moedigen je aan om het samen met andere deelnemers van de Challenge te doen.
 

Challenges dagen jou ook uit om uit de comfort zone te stappen. Misschien leer je een nieuwe skill of begin je een nieuwe routine of gewoonte. Maar het hoeft ook niet meteen drastisch te zijn. Met kleine stapjes kom je er ook.

Pilates Buikspieren Challenge

Deze keer gaan we met vijf workouts werken aan je buikspieren. De lente komt eraan en dit is de perfect periode om een begin te maken aan je Summer Body! Het trainen van je buikspieren is de eerste stap.
 
Van 26-30 april krijg je elke ochtend een workout in je inbox en je kan vanuit huis zelf beslissen wanneer je de workout doet. 
 
Het is niet zo dat je maar eén soort buikspier traint. Het is belangrijk om verschillende kanten van de buikspieren te trainen om een goede rompstabiliteit te krijgen. En daarom heb ik vijf workouts gefilmd zodat je buikspieren op diverse manieren worden aangepakt. 

Vijf dagen lang ontvang je om 6.00 uur een email met een nieuwe workout. Je doet het natuurlijk niet alleen. De Strongbody community en ik helpen je er doorheen!

Misschien wil je wel meedoen maar denk je dat het te moeilijk is. Maak je daar maar geen zorgen over: je kan het op je eigen niveau doen. Als ik bijvoorbeeld mijn benen gestrekt hebt dan kan jij ze gerust gebogen houden. Als je last krijgt van je nek dan hou je je hoofd op de grond. Er zijn altijd manieren om de oefeningen aan te passen aan je lichaam. 

Ik heb er enorm veel zin in!

Buikspieren Challenge Schema

Bij inschrijving wordt je toegevoegd aan de Strongbody email lijst en wordt je op de hoogte gehouden met tips, inspiratie, nieuwe Challenges en speciale aanbiedingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Pilates buikspieren Challenge

Bij inschrijving voor de Challenge ontvang je een welkomstmail (kijk ook in je spam) met daarin:

  • Welkomstvideo
  • Tips hoe je je kan voorbereiden
  • Downloadbare Voorbereiding e-book
  • Het Challenge Schema om uit te printen

Weet je niet zo goed wat Pilates inhoudt? Bekijk dan de “Wat is Pilates” video waarin ik uitleg wat Pilates eigenlijk is.

Misschien heb je niet zoveel ervaring met Pilates en wil je voelen hoe jouw lichaam erop reageert. Dan raad ik je aan de Pilates voor Beginners Workout te proberen. 

Ik kijk er naar uit om jou tijdens de Challenge te ontmoeten en beter te leren kennen! Tot maandag 26 april op de mat!

Liefs,


Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *