Pilates Op Vakantie Programma

Wil je tijdens je vakantie energiek blijven en een soepel lichaam behouden?

Het is mogelijk met het Pilates Op Vakantie programma dat speciaal is ontworpen voor mensen zoals jij, die onderweg en op vakantie willen blijven werken aan hun lichaamskracht en flexibiliteit.

POV programma

Met het Vakantie programma houd je je lichaam:

Fit:

Pilates is een geweldige manier om je lichaam fit te houden, waar je ook bent. 

Flexibel:

Pilates staat bekend om zijn focus op flexibiliteit en mobiliteit. Door regelmatig de workouts te doen blijf je je gewrichten soepel houden en behoud je een gezonde bewegingsvrijheid. Dit betekent dat je zonder beperkingen kunt genieten van alle activiteiten en plezier tijdens je vakantie.

Krachtig:

Pilates is niet alleen gericht op flexibiliteit, maar ook op het opbouwen van kracht. Met het POV programma werk je aan het versterken van je kernspieren, het verbeteren van je houding en het vergroten van je algehele lichaamskracht. Je zult versteld staan van de impact die deze krachtige Pilates-oefeningen hebben op je lichaam en zelfvertrouwen.

auto vakantie
Komt dit jou bekend voor?
🔸 Je neemt een halve apotheek mee voor het geval je pijn krijgt tijdens je vakantie.
 
🔸 Je kijkt er tegen op om een lange autorit te maken omdat je bang bent om last te krijgen van je rug.
 
🔸 Je baalt ervan dat je pijnstillers nodig hebt om te reizen.
 
🔸  Je wilt actief zijn in je vakantie maar door stramme spieren en kleine pijntjes ben je beperkt.
 
🔸 Je denkt dat je alleen kunt sporten wanneer er sportschool mogelijkheden zijn.
 
🔸 Je hebt al pijn in je lijf en stress voordat de vakantie nog moet beginnen.
 
🔸 Je wilt niet dat kwaaltjes teveel invloed hebben op je vakantie.

Met Pilates kun je jouw lichaam sterker, flexibeler en veerkrachtiger maken, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie-ervaring.

Waarom zou je je vakantie laten beheersen door pijn en beperkingen? 

​🌟​ Zonder rugpijn op vakantie

​🌟​ Soepele spieren

​🌟​ Rust in je hoofd

​🌟​ Energie en kracht in je lichaam

"Aan alle Pilateslovers, ben je een echte pilatesaddict, zoals ik, dan kan ik Juliette's platform Team Strongbody, warm aanbevelen. Het brengt een vaste regelmaat in je trainingen, je wordt dagelijks getriggerd om de les te volgen, je voelt je goed en voldaan na elke sessie. De training is meestal kort, maar krachtig, net die boost die je nodig hebt. De thema’s verschillen maandelijks en brengen veel variatie in de trainingen. De lessen worden heel duidelijk uitgelegd en de rustige, aangename stem en verschijning van Juliette brengen je telkens in volle concentratie. Ik volgde vroeger live pilateslessen, maar het gemak van het platform, zet mij aan tot regelmatiger en effectief trainingen."
-Dominique
"Ontzettend bedankt Juliette, De video met stretchoefeningen voor een lange reis hebben mij ontzettend geholpen tijdens mijn eerste lange autoreis van Nederland naar Turkije. Het stilzitten in de auto zorgde altijd voor een verergering van de klachten van de hernia’s in mijn nek en rug en met name die in mijn onderrug. De oefeningen zorgden voor een verzachting van mijn klachten waardoor ik minder snel naar de pijnstillers greep en de autorit toch te doen was."
feray
- Feray

Wat staat je te wachten in het Pilates Op Vakantie Programma?

Ik ben enthousiast om het programma met je te delen dat je vandaag gaat ontdekken. Dit programma biedt 8 weken lang onbeperkte toegang, 24/7, tot 8 inspirerende en effectieve video’s.

Wat maakt dit programma zo geweldig?

​🌟​ De workouts variëren van 10 tot 30 minuten, waardoor ze perfect passen in je drukke vakantieschema. Geen excuses meer om niet in beweging te komen!

​🌟​ Je kunt de video’s zo vaak als je wilt afspelen. Herhaal de oefeningen en ontwikkel je kracht, flexibiliteit en balans op je eigen tempo.

​🌟 Je hebt altijd en overal toegang tot het programma. Of je nu op het strand, in een hotelkamer of in je eigen achtertuin bent, je kunt altijd genieten van de Pilates workouts.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Het is eenvoudig! Zorg ervoor dat je de volgende items bij de hand hebt:

✅ Een internetverbinding – dit stelt je in staat om moeiteloos toegang te krijgen tot de video’s en te genieten van de Pilates-sessies.

✅ Een mat (of een grote badhanddoek) – dit biedt comfort en ondersteuning tijdens de oefeningen, waar je ook bent.

✅ Twee tennisballen – deze simpele hulpmiddelen helpen je bij het versterken en masseren van specifieke spieren, zodat je nog meer uit je workouts haalt.

✅ Een (mobiel) apparaat – dit kan een smartphone, tablet of laptop zijn, waarmee je gemakkelijk de video’s kunt bekijken en deelnemen aan de workouts.

Het programma bevat de volgende video's:

  • Lange Reis Stretch
  • Full Body Stretch
  • Schouders Rekken
  • Billen en Benen Planking
  • Flex & Kracht
  • Tennis Bal Massage
Lange Reis Stretch
In de Lange Reis Stretch hou jij je lichaam fit en flexibel onderweg met staande stretch oefeningen. Een mat is dus niet nodig en je kan dit doen tijdens een auto pitstop of wanneer je op een luchthaven aan het wachten bent.
Full Body Stretch
De Full Body Stretch zorgt ervoor dat je gespannen spieren weer worden opgerekt en is ideaal als je veel hebt gelopen zoals na een lange wandeling of wanneer je tijdens een citytrip de hele dag van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid bent gegaan.
Schouders Rekken

In de Schouders Rekken Workout maak je je schouders en nek weer soepel. Perfect wanneer je allerlei spullen zoals strandtassen, koelboxen of koffers hebt gesjouwd.

Benen Planking

In de Billen en Benen Planking versterk je je benen zodat je actief kan blijven. Het is geschikt wanneer je behoefte hebt aan meer kracht in je benen zodat je pijnvrij lange afstanden kan lopen.

Flex & kracht

Met de Flex en Kracht Workout werk je aan je kracht maar rek je ook je stijve spieren op. De workout is een perfecte balans tussen rekoefeningen en buikspiertraining.

De Tennis Bal Massage is je life saver! Met deze video maak je je stijve spieren en weefsel weer helemaal los zodat je de volgende dag weer vol energie kan beginnen aan je volgende vakantie avontuur.

Er is nog meer! Ontdek de geweldige bonussen die we voor je hebben!

Deze negen minuten durende meditatie biedt je een moment van totale afsluiting van de buitenwereld, zodat je weer in contact kunt komen met jezelf. Vooral wanneer je op vakantie bent met (kleine) kinderen, kom je vaak tijd tekort voor jezelf. Met deze meditatie kun je even helemaal opladen en tijd nemen voor jezelf.

 

Basis Buikspieren
De Buikspieren Basis Workout duurt 19 minuten en begeleidt je stap voor stap bij het versterken van je buikspieren.

Het Pilates op Vakantie Programma en de bonus meditatie wachten op je, klaar om je te helpen energiek, flexibel en krachtig te blijven terwijl je geniet van je vakantie.

Neem het programma nu mee op vakantie!

Speciaal voor de naderende zomer bieden we een speciale korting aan.

Met deze aankoop krijg je maar liefst 8 weken toegang tot het Pilates op Vakantie Programma met 8 workouts. En dat alles voor slechts €18!

Aarzel niet langer en investeer in je gezondheid en welzijn tijdens je vakantie. Met het Pilates op Vakantie Programma heb je de perfecte metgezel om energiek, flexibel en krachtig te blijven terwijl je geniet van je vrije tijd.

Grijp deze kans en claim nu je exemplaar van het programma voor slechts €18! Het is een investering die je gezondheid zal versterken en je vakantie-ervaring naar een hoger niveau zal tillen.

Wie ben ik?

Ik ben Juliette, en al sinds 2004 ben ik een gepassioneerde Pilates trainer. Ik heb mannen en vrouwen getraind via mijn YouTube kanaal, mijn website Strongbody.nl, bedrijfspilates en prive sessies.
 
Maar ik wil meer mensen bereiken en Pilates op een toegankelijke manier introduceren. Daarom heb ik twee jaar geleden mijn membership platform Team Strongbody gelanceerd!
 
Ik richt me specifiek op vrouwen van 40 jaar en ouder, want ik geloof dat ik jullie kan helpen en inspireren om jullie dromen waar te maken. Jullie verdienen een goed functionerend lichaam en geest. Vrouwen die de schoonheid van ouder worden omarmen en tegelijkertijd goed voor hun lichaam willen blijven zorgen met Pilates, goede voeding en de juiste mindset. Dat is waar ik voor sta, en ik wil jullie daarbij ondersteunen!

Toen ik de veertig passeerde, merkte ik dat mijn lichaam langzaam begon te veranderen. Rimpels verschenen, mijn energieniveau daalde en ik had ineens een leesbril nodig. Maar ik ontdekte ook dat mijn spieren sneller stijf werden en dat ik meer tijd nodig had om te herstellen.

Natuurlijk, dit zijn allemaal normale tekenen van ouder worden, maar ik weigerde om het proces onnodig te versnellen. Ik werd juist nog bewuster van mijn Pilates trainingen. Het werd me steeds duidelijker: stoppen met Pilates was geen optie, want dat zou het verouderingsproces alleen maar versnellen. Ik begon op mijn tweeëndertigste met Pilates en nu, op mijn eenenvijftigste, voelt mijn lichaam nog steeds redelijk hetzelfde!

Pilates is dé manier om bewust je lichaam sterk, soepel en energiek te houden naarmate je ouder wordt.

Ik merk dat ik weinig lichamelijke klachten heb en dat mijn lichaamsbewustzijn goed ontwikkeld is. Dit helpt me ook enorm tijdens de overgang. Er gebeurt zoveel in het vrouwelijk lichaam tijdens de menopauze, en hoe beter je je lichaam kent, hoe beter je kunt omgaan met de symptomen.

En ik begrijp waarom je hier bent. Je wilt niet langer op vakantie last hebben van pijnlijke en stijve spieren. Ik snap het volledig. Lichamelijke klachten kunnen je vakantie behoorlijk bederven. Je wordt beperkt in je plannen, en dat wil je niet. Je wilt optimaal genieten van je vakantie, samen met de mensen van wie je houdt. En weet je wat? Het is mogelijk!

Laten we ervoor zorgen dat jouw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt, vrij van pijn en ongemak. Neem de controle over je lichaam en ervaar de voordelen van Pilates. Doe mee met mijn programma en ontdek hoe je lichaam sterker, flexibeler en energieker wordt. Je verdient het om volop van het leven te genieten, zonder lichamelijke beperkingen.