Pilates Op Vakantie Programma

Hoe je met Pilates energiek en soepel blijft op vakantie

Met dit online programma hou jij onderweg en op vakantie je lichaam

 • Fit
 • Flexibel
 • Krachtig
POV Programma
pov programma
auto vakantie
Komt dit jou bekend voor?
🔸 Je neemt een halve apotheek mee voor het geval je pijn krijgt tijdens je vakantie.
 
🔸 Je kijkt er tegen op om een lange autorit te maken omdat je bang bent om last te krijgen van je rug.
 
🔸 Je baalt ervan dat je pijnstillers nodig hebt om te reizen.
 
🔸  Je wilt actief zijn in je vakantie maar door stramme spieren en kleine pijntjes ben je beperkt.
 
🔸 Je denkt dat je alleen kunt sporten wanneer er sportschool mogelijkheden zijn.
 
🔸 Je hebt al pijn in je lijf en stress voordat de vakantie nog moet beginnen.
 
🔸 Je wilt niet dat kwaaltjes teveel invloed hebben op je vakantie.

Pilates kan je helpen om je lichaam soepel en energiek te houden op je vakantie

Hoe zou het zijn om je zo te voelen op vakantie……..

​🌟​ Zonder rugpijn op vakantie

​🌟​ Soepele spieren

​🌟​ Rust in je hoofd

​🌟​ Energie en kracht in je lichaam

"Aan alle Pilateslovers, ben je een echte pilatesaddict, zoals ik, dan kan ik Juliette's platform Team Strongbody, warm aanbevelen. Het brengt een vaste regelmaat in je trainingen, je wordt dagelijks getriggerd om de les te volgen, je voelt je goed en voldaan na elke sessie. De training is meestal kort, maar krachtig, net die boost die je nodig hebt. De thema’s verschillen maandelijks en brengen veel variatie in de trainingen. De lessen worden heel duidelijk uitgelegd en de rustige, aangename stem en verschijning van Juliette brengen je telkens in volle concentratie. Ik volgde vroeger live pilateslessen, maar het gemak van het platform, zet mij aan tot regelmatiger en effectief trainingen."
-Dominique
"Ontzettend bedankt Juliette, De video met stretchoefeningen voor een lange reis hebben mij ontzettend geholpen tijdens mijn eerste lange autoreis van Nederland naar Turkije. Het stilzitten in de auto zorgde altijd voor een verergering van de klachten van de hernia’s in mijn nek en rug en met name die in mijn onderrug. De oefeningen zorgden voor een verzachting van mijn klachten waardoor ik minder snel naar de pijnstillers greep en de autorit toch te doen was."
feray
Feray

Wat kan je verwachten van het Pilates Op Vakantie Programma?

Ik ben enorm enthousiast over het programma waarmee je vandaag kennis gaat maken. 

In dit programma krijg je drie maanden lang 24/7 toegang tot zes video’s.

​🌟​ De workouts ​variëren van 10-30 minuten.

​🌟​ Je kan de video’s onbeperkt afspelen.

​🌟 24/7 toegang tot het programma.

​​Het enige wat je nodig hebt is:

 • Internetverbinding
 • Een mat (of een grote baddoek)
 • Twee tennisballen
 • En natuurlijk een (mobiel) apparaat om met de workouts mee te doen!

Het programma bevat de volgende video's:

 • Lange Reis Stretch
 • Full Body Stretch
 • Schouders Rekken
 • Billen en Benen Planking
 • Flex & Kracht
 • Tennis Bal Massage
Lange Reis Stretch
In de Lange Reis Stretch hou jij je lichaam fit en flexibel onderweg met staande stretch oefeningen. Een mat is dus niet nodig en je kan dit doen tijdens een auto pitstop of wanneer je op een luchthaven aan het wachten bent.
Full Body Stretch
De Full Body Stretch zorgt ervoor dat je gespannen spieren weer worden opgerekt en is ideaal als je veel hebt gelopen zoals na een lange wandeling of wanneer je tijdens een citytrip de hele dag van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid bent gegaan.
Schouders Rekken

In de Schouders Rekken workout maak je je schouders en nek weer soepel. Perfect wanneer je allerlei spullen zoals strandtassen, koelboxen of koffers hebt gesjouwd.

Benen Planking

In de Billen en Benen Planking versterk je je benen zodat je actief kan blijven. Het is geschikt wanneer je behoefte hebt aan meer kracht in je benen zodat je pijnvrij lange afstanden kan lopen.

Flex & kracht

In de Flex en Kracht workout werk je aan je kracht maar rek je ook je stijve spieren op. De workout is een perfecte balans tussen rekoefeningen en buikspiertraining.

De Tennis Bal Massage is je life saver! Met deze video maak je je stijve spieren en weefsel weer helemaal los zodat je de volgende dag weer vol energie kan beginnen aan je volgende vakantie avontuur.

Dit is niet alles! Er is ook nog een bonus!

Wanneer je vandaag het programma koopt krijg je er ook de Kalm Meditatie als extra bij.
 
In deze meditatie van negen minuten sluit je je zelf even af van de buitenwereld om weer even terug te komen naar jezelf. Vooral wanneer je met (kleine) kinderen op vakantie bent, gun je jezelf weinig me-time. Deze meditatie zal ervoor zorgen dat je even kan opladen.
 
Krijg toegang tot het hele Pilates op Vakantie Programma inclusief de bonus meditatie voor €30. Daarmee heb je drie maanden toegang tot dit programma.

Neem het programma nu mee op vakantie!

Omdat dit de lancering is van het programma betaal je €30 en geen €60.

Dat is 50% korting.

Je krijgt hiermee drie maanden toegang tot het Pilates op Vakantie Programma plus de meditatie bonus.

Ja voor €30. 

De prijs gaat na de zomer weer omhoog naar de originele prijs van €60.
pilates op vakantie

Wie ben ik?

Ik ben Juliette en ik ben sinds 2004 Pilates trainer die mannen en vrouwen traint via mijn YouTube kanaal, mijn website Strongbody.nl, bedrijfspilates en prive sessies.
 
Om Pilates op een laagdrempelige manier aan meer mensen te introduceren heb ik vorig jaar mijn membership platform Team Strongbody gelanceerd.
 
Ik hoop hiermee 40+ vrouwen te inspireren het ouder worden te omarmen en goed voor hun lichaam te blijven zorgen met Pilates, goede voeding en de juiste mindset.
Juliette
Ik merkte na mijn veertigste jaar dat mijn lichaam rustig aan het veranderen was. Ik moest ineens wennen dat ik rimpels kreeg, mijn energie level omlaag ging en dat ik ook nog een leesbril nodig had. Maar ik merkte ook dat mijn spieren sneller stijf werden en dat ik meer tijd nodig had om te herstellen.
 
Dingen die allemaal horen bij het ouder worden maar ik weigerde het proces onnodig te versnellen en werd nog bewuster van mijn Pilates ervaringen.
 
Eén ding werd steeds duidelijker: stoppen met Pilates was geen optie want dat zou het proces van verouderen versnellen. Ik was tweeëndertig toen ik met Pilates begon en ik kan beamen dat mijn lichaam op mijn vijftigste nog redelijk hetzelfde aanvoelt!

Pilates is de manier om bewust het lichaam sterk, soepel en energiek te houden wanneer je ouder wordt.

Ik merk dat ik nu weinig lichamelijke kwaaltjes heb en dat mijn lichaamsbewustzijn goed is ontwikkeld. Dat helpt mij ook enorm bij het proces van de overgang. Er verandert veel in het vrouwelijk lichaam tijdens de menopauze en hoe beter je je lichaam kent hoe beter je om kan gaan met de symptomen.

Er is een reden waarom je hier bent. Je wilt niet meer met pijn en/of stramme spieren op vakantie. Ik snap dat. Lichamelijke klachten kunnen je vakantie enorm verpesten. Je wordt gedwongen je plannen te beperken en dat wil je niet. Je wilt optimaal van je vakantie genieten. Met de mensen waarvan je houdt. En het is mogelijk!

Een extraatje!

EN…alsof die 50% korting nog niet genoeg is voeg ik er een extra workout bij! 
 
Het is de Buikspieren Basis Workout die 19 minuten duurt. In deze workout leg ik stap voor stap de basisoefeningen voor het versterken van je buikspieren uit.
 
Dus wil je 50% korting plus 2 extra geweldige bonussen klik dan hieronder!
Basis Buikspieren