Plantaardige recepten voor beginners

plantaardige recepten
Voor wie is dit e-book?​

Dit e-book is voor jou interessant wanneer je een start wilt maken om plantaardig te koken maar daarmee worstelt (net zoals ik drie jaar geleden).

Ik heb recepten gekozen die iedere beginner kan maken en waarbij je niet al te veel en ingewikkelde ingrediënten nodig hebt. Dit geeft een goede start om aan deze levensstijl te wennen. En vergroot de kans dat je dit lang en misschien voor altijd volhoudt!

Ik geloof dat iedereen plantaardig kan koken of minder vlees kan eten. Het is niet alleen beter voor je lichaam maar je wordt je er ook bewust van wat voor impact de bio-industrie op het milieu heeft. Het is goed om documentaires zoals What’s the Health, Cowspiracy en The Game Changers te kijken en jouw bewustzijn daarin te ontwikkelen. Kortom wanneer je iets wilt veranderen in je leven en een impact wilt maken op je eigen lichaam en de wereld….dan is dit e-book perfect voor jou!

Met dit e-book wil ik laten zien dat plantaardig eten helemaal niet zo eng en moeilijk is! Het kost minder moeite dan je denkt om meer groente te eten en vlees en vis te laten staan. Je wilt graag beginnen met plantaardig koken maar je wilt geen ingewikkelde recepten om mee te starten. Dan ben je hier op de juiste plek! 

Wat kan je verwachten in het e-book?

  • 18 Plantbased Tuesday recepten voor beginners onderverdeeld in:
  1. Ontbijt
  2. Lunch
  3. Hoofdgerecht
  4. Snack
  5.  
  • Hoge kwaliteit en duidelijke foto’s
  • Kort en bondige uitleg van de recepten

Liefs,