Heb je ook altijd paprika in je koelkast? Je kan er zoveel mee doen! Je kan er soep van maken, rauw eten, in de oven doen of net zoals ik er een gevulde rode paprika met quinoa van maken.
Voordat je de paprika vult met het mengsel snij je van boven een vierkant uit en gebruik je de steel als een dekseltje. Maar ook snij je een klein vierkantje op de boot uit zodat de stoom op deze manier de quinoa kan garen.
Toen ik nog vlees at, kookte ik dit gerecht met gehakt. Om het plantaardig te maken heb ik in dit recept kruimelgehakt van het merk Vivera gebruikt. Het is een ontzettend gemakkelijk product om mee te koken. Ik heb ook vleeseters thuis en aangezien ik niet altijd zin heb om twee verschillende maaltijden te koken gebruik ik graag kruimelgehakt door bijvoorbeeld de pasta of lasagna saus. Ze merken het verschil toch niet!
Met dit e-book wil ik laten zien dat plantaardig eten helemaal niet zo eng en moeilijk is!
Wat kan je verwachten in het e-book?
Liefs,
Hi mijn naam is Juliette en welkom bij Strongbody. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over Pilates, Positiviteit en deel ik elke dinsdag met Plantbased Tuesday heerlijke plantaardig gerechten met je. Ook neem ik je mee in mijn reis om op een gezonde en stressvrije manier ouder te worden.
Hou je lichaam sterk en doe mee met mijn krachtige Pilates workouts video's die ik elke maand upload op mijn YouTube kanaal.
Ik wens je veel leesplezier!
Liefs,
Ik geloof dat iedereen plantaardig kan koken of minder vlees kan eten. Het is niet alleen beter voor je lichaam maar je wordt je er ook bewust van wat voor impact de bio-industrie op het milieu heeft. Het is goed om documentaires zoals What’s the Health, Cowspiracy en The Game Changers te kijken en jouw bewustzijn daarin te ontwikkelen. Kortom wanneer je iets wilt veranderen in je leven en een impact wilt maken op je eigen lichaam en de wereld….dan is dit e-book perfect voor jou!
Dit e-book is voor jou interessant wanneer je graag aan de slag wilt gaan met 18 basis Pilatesoefeningen.
Het is een ‘less is more’ basisgids waarin een serie van Pilates oefeningen met uitleg en foto’s jou verder helpt naar een krachtig lichaam.
VRAAG HIER JE GRATIS E-BOOK AAN
Dat ziet er lekker uit! Vooral leuk om eens te proberen in een pan in plaats van de oven. Leuk dat je de weetjes over paprika bij het recept deelt, was allemaal nieuw voor mij.
Ik eet hier wel eens een niet vegetarische versie van met rijst en gehakt, erg lekker. In Nice at ik het voor het eerst en daar doen ze het met allerlei verschillende groenten dus paprika maar ook tomaten en courgette o.a Allemaal lekker 🙂
Ik vind de paprika heerlink, maar na hetl eten blijft de smaak opkomen
ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit niet snel zou maken, ik vind warme paprika echt niet lekker helaas
Wat een originele twist op de gevulde paprika uit de oven! Dit lijkt me heel lekker en ga ik zeker eens proberen.
Dit gerecht wordt hier aan tafel niet geaccepteerd. Even wachten tot ze iets groter/ ouder zijn
Zo dat ziet er lekker uit. Je hebt hele aantrekkelijke foto’s gemaakt en het kan niet anders dat het ook echt zo lekker smaakt als dat het er uit ziet.
Leuke feitjes over de paprika ook! Ik ben benieuwd hoe dit dan in Amerika heette vroeger.