Let’s go outside!

Het zomerse weer laat ons gelukkig nog niet in de steek. We kunnen nog een mooie nazomer verwachten. Dus misschien dat we er dit jaar nog één of twee outdoor Pilateslessen eruit kunnen persen!

In de twee laatste decennia hebben we eigenlijk alleen maar wispelturige zomers meegemaakt, en ook afgelopen zomer was het geen uitzondering. Gelukkig zijn alle Strongbody outdoor Pilates evenementen, zoals de Pilates & Picknick en Pilates in the Park doorgegaan!

 

strongbodynl. pilates
Pilates & Picknick
IMG_7520
Pilates in the Park

Ik hou van gezelligheid en eten en weet altijd wel een excuus te vinden om positieve en vrolijke mensen bij elkaar te brengen. De Pilates & Picknick is daar een voorbeeld van. Afgelopen zomer werden er twee edities georganiseerd.

Groep

Het concept is simpel: één uur Pilates en daarna gezellig genieten van het eten gemaakt door de deelnemers zelf. Tot verbazing van veel mensen, blijk ik een hele grote eter te zijn! Ik hou vooral van home-made food en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe, lekkere recepten!

strongbodynl, pilates, juliette_amadsoedjoek   strongbodynl, pilates
De eerste en tweede Pilates en Picknicks werden gehouden bij Jolande en Joke die zo gastvrij waren om hun huis en tuin open te stellen voor een outdoor sessie en gezelligheid.

Het heeft wel wat hoor: bewegen in de buitenlucht.
De lucht, de geur, het uitzicht, maar ook het gras waarop de mat ligt brengen een extra dimensie aan een outdoor Pilates training. Het is namelijk bewezen dat met outdoor training je energielevels omhoog gaan, stress wordt verlaagd en dat je er kalm van wordt. En niet te vergeten dat het uitzicht in de sportschool nogal kan vervelen. Dan kijk je weer tegen apparaten en gewichten aan. Of zit je in de groepsleszaal naar jezelf te kijken in de spiegel. BORING! Dan liever het uitzicht op een clearblue sky!

Ik zal het missen hoor, de heerlijke outdoor sessies en de zomerse gezelligheid….maar niet getreurd! De (online) Pilates lessen gaan gewoon door, zodat wij in de herfst en winter sportief kunnen blijven knallen. De Strongbody Youtube video’s zijn thuis perfect en makkelijk te doen. Op je eigen tempo en knus met kaarsjes erbij! Ik zie je gauw online of offline op de mat!

Liefs,

StrongbodyNL, Challenge, Juliette Amadsoedjoek

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *