Eline liet me ook zien hoe je de vulling in de bapao krijgt: Je maakt eerst een kuiltje met je duim en schep een eetlepel vulling in de kuil. Vervolgens vouw je het deeg over de vulling en knijp het dicht. Met dit recept maak je twintig stuks. Wat je overhoudt kan je in de vriezer bewaren. Maar ik kan me bijna niet voorstellen dat deze vegan bapao’s met champignons vulling niet in één keer opgaat! Ze zijn gewoon te lekker….
Laat je me weten hoe het jou is vergaan?
Mmm dit ziet er heerlijk uit en je hebt er ook prachtige foto’s van gemaakt. Dit wil ik wel eens proberen te maken.
wat een lekker idee. mijn vriend vindt dit wel leuk om een keer te maken
oh wat lekker!!! ik ben geen vega eter maar dit klinkt gewoon heel lekker 😀 en ik ga het zeker een keer maken!!
Oké, dit wil ik ook weleens proberen, het is eens iets anders en fijn om aan te bieden.
Ik probeer regelmatig vega te zijn,dys deze moet ik echt een x proberr
Ik ben dol op bapao lekker! Deze zien er ook heel smakelijk uit!
Als indo moet ik dit recept natuurlijk gaan proberen. Het ziet er zo waanzinnig lekker uit!
Lijkt me erg leuk om een keer zelf te maken. Al zou ik er zelf wel vlees in doen denk ik hihi.