6 Pilates workouts om energiek, fit en flexibel te blijven op je vakantie

6 Pilates workouts op je vakantie
Vakantie is goed voor je. De prikkels van jouw dagelijkse routine verminderen en je staat weer open voor nieuwe ervaringen.  Het is ook belangrijk om in beweging blijven. Hoe blijft je energiek, fit en flexibel tijdens je vakantie? 
 
Als je in een hotel verblijft, check dan of ze een sportruimte hebben of ga op zoek naar mooie plekken waar je eventueel je workouts kan doen. Daarna is het tijd om na te denken welke workouts je wilt doen. Het zelf bedenken van workouts kan energie en tijd kosten en dus heb ik zes workouts voor je gekozen die je makkelijk kan doen tijdens je vakantie. Het enige wat je nodig hebt is een mat!
 

Deze ochtend Pilates workout is een ideale wake up activiteit! Dus gauw je bed uit en zet de video aan! Rek en strek de slaap uit je lijf en pomp energie door je lichaam met de buikoefeningen. Deze workout duurt maar zestien minuten en is ideaal om te doen wanneer je dag vol energie wilt beginnen.

Juist wanneer we in de ruststand gaan merken we vaak pas hoe gespannen en stijf ons lichaam eigenlijk is. Er wordt onbewust veel spanning in de heupen vast gehouden en daarom is het belangrijk om het heupgebied te blijven rekken.
 

Na een lange (vliegreis) merk je ineens dat je rugpijn hebt. En dan heb je ook nog te zware koffers gedragen.  Dan heb je deze workout van zeventien minuten zeker nodig om je rug op te rekken!

Spanning in de schouders en nek? Veel kantoormedewerkers hebben er last van. Zeker nu er tegenwoordig veel thuis wordt gewerkt en je niet in een ergonomische bureaustoel maar op een eetstoel zit. Op vakantie is deze stretch workout perfect om die spanning in de nek en schouders helemaal los te laten.
 
Wil je nog even aan je platte buik werken voordat je in je bikini naar het strand gaat? Dat is mogelijk met deze tien minuten workout voor je buikspieren. In deze video leg ik uit hoe je correct je buikspieren moet trainen. 
 

In je bikini wil je natuurlijk ook pronken met je de bubble butt. Werk met deze workout die negentien minuten je aan je billen en benen. Het wordt hard werken maar zeer zeker de moeite waard!

Fit blijven op vakantie hoeft ook niet ingewikkeld te zien. In mijn vorige blog heb ik drie simpele tips gedeeld hoe je je sportroutine kan behouden op vakantie. 
 
Zijn deze workouts niet genoeg en wil je meer? Op mijn YouTube kanaal vind je meer dan veertig workouts waar je uit kan kiezen. Sommige workouts duren net zes minuten maar ook kan je meedoen met workouts van een uur. 
 
Tip: Neem je Ipad of laptop mee zodat je de workouts beter kan volgen op een groter scherm.
 
Heb je nog niet genoeg en wil je toegang hebben tot meer dan negentig Pilates workouts dan kan je ook lid worden van mijn membership platform Team Strongbody. Elke maand komen er ongeveer tien nieuwe workouts bij.
 
 
  • Zoeken op YouTube naar een workout is verleden tijd omdat er elke maand een nieuwe trainingskalender voor je klaar staat.
  • Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen en de workout van de dag aan te klikken.
  • Op het platform staat vijf dagen in de week een workout voor je klaar.
  • Het is niet tijdgebonden
  • Het is niet locatiegebonden
  • Je bespaart geld
  • Het is goed voor je zelfvertrouwen
Wil je weten hoe het platform werkt, klik dan hier
Nieuwsgierig geworden? Je kan nu met korting het platform proberen. 
 
Deze korting is geldig tot en met 31 juli. 
 
Ik hoop je online op het platform te zien!
 
Liefs,
 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *