BYH Win actie

Start het nieuwe jaar met een gezonde(re) levensstijl!

Na de feestdagen hebben we allemaal weer gezonde(re) voornemens, echter is het lastig om deze vast te houden en daarom geven wij jou een steuntje in de rug met dit bijzondere online GEZONDHEIDSFESTIVAL!

We draaien er niet omheen, dit ONLINE GEZONDHEIDSFESTIVAL zit vol met inspiratie, motivatie en leuke verrassingen om jouw weer “back on track” te krijgen en dit ook vast te houden!

winactie Online Gezondheidsfestival (1)-min

Wat is het Online Gezondheidsfestival?

Dit jaar wordt het voor de 5e keer door Boost Your Health georganiseerd.

Het nieuwe jaar beginnen we allemaal met nieuwe doelen, mogelijkheden en wensen. Veel van deze zijn gericht op een gezonder, energieker leven met kracht, zelfliefde en happiness. Wij spelen hier op in en willen vrouwen de kans bieden om heel veel inspiratie te ontvangen in de 2e week van januari door middel van het Online Gezondheidsfestival. Een volle week met fantastische sprekers en workouts die je gewoon thuis kunt volgen!

Wij weten hoe het is om veel ballen in de lucht te houden, te streven naar een gezonde(re) levensstijl, houden van echt en puur en delen veel van onze persoonlijke ervaringen en belevenissen dan ook graag met onze lieve volgers via Boost your Health.

Wij vinden dat iedere vrouw een gezonde start verdient in het nieuwe jaar en door het online te laten plaatsvinden bereiken we nog meer lieve vrouwen en wordt de prijs (in plaats van een offline event) een koopje om te investeren in een nog gezondere JIJ!

Op jouw gezondheid, in alle opzichten, met liefde, heel veel liefde!”

Al enkele jaren geef ik Pilates les tijdens het Online Gezondheidsfestival en op woensdag 12 januari in de ochtend geef ik tijdens het festival een Pilates les waarin we het lichaam oprekken en aan onze diepe buikspieren gaan werken. Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en lichaamsbewustzijn centraal staat. Het is effectief omdat het spiergroepen versterkt en tegelijkertijd ook rekt om het lichaam in balans en soepel te krijgen.

Tijdens het festival doen meer dan twintig sprekers en sportdocenten mee. Bekijk hier wie er allemaal komt!

Schrijf je in voor de Strongbody nieuwsbrief en maak kans op een gratis ticket! Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recepten, video’s en nieuws. Geen spam. Dat beloven wij! De winnaars worden bekend gemaakt op 3 januari 2022.

Ticket niet gewonnen of wil je die meteen kopen? Gebruik kortingscode STRONGBODY10 om 10% korting te krijgen.