Pilates Video: Flow Workout

17 min pilates flow workout

Ben je er klaar voor? In deze Pilates video neem ik je in ruim 15 minuten mee in een Pilates Flow Workout. Als je een beginner bent kan deze workout een beetje pittig zijn, maar ik wil je toch uitdagen om de workout helemaal af te maken.

Ik word zelf heel blij wanneer ik een flow in mijn eigen lessen kan vinden en zonder teveel onderbrekingen door kan gaan met de oefeningen. Ik hoop dat je met deze video de flow ook gaat ervaren. Laat de buik, billen en rug maar werken!

Dus pak je mat en let’s do this!

 

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

Laat weten hoe je de workout heb ervaren. Was het pittig of viel het mee? Deel deze blog om iemand anders blij te maken met deze workout!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *