De 40 plus vrouw is sexy en hot

40 plus vrouw | strongbody.nl

Zijn we uitgerangeerd wanneer we de veertig zijn gepasseerd? Hell no! De sexiness van de 40 plus vrouw komt dan juist tot bloei! De vrouwelijke veertiger ontdekt tot haar eigen verbazing dat ze stiekem cougar trekken heeft en ze krijgt ook nog eens een nieuwe bijnaam- MILF (Mother I’d like to F**k). Kortom: De huidige veertig plus vrouw is sexy en HOT!

40 plus vrouw is sexy | strongbody.nl

Andere generatie

Toen mijn moeder midden veertig was was zij al oma van vijf kleinkinderen. Wat een verschil met mijn leven nu! Alhoewel het mij fantastisch lijkt oma te zijn ben ik erg blij dat ik dat nu nog niet ben! Mijn moeder was en is nog steeds een fantastische verzorgende moeder. Het woord sexy komt niet bij me op wanneer ik aan haar denk in haar veertiger jaren. Nu ik zelf ruim in de veertig ben en zelfs richting vijftig ga zie ik hoe onze levens enorm verschillen.

Ik, gescheiden en voed de kinderen alleen op. Hou van feesten en gezelligheid. Ik ben avontuurlijk ingesteld, rebels en erg nieuwsgierig.
Mijn ouders daarentegen zijn (gelukkig) nog bij elkaar. Mijn moeder’s leven staat in het teken van haar gezin en haar kleinkinderen. Ze volgt netjes de regels en neemt geen risico’s. Herkenbaar zo’n moeder van een andere generatie?

Hoe ik mijn sexiness na mijn veertigste ontdekte

Zeven jaar geleden passeerde ik Mijlpaal 40 als vrijgezel na een relatie van ruim twintig jaar. In eerste instantie wist ik niet wat me overkwam! De continue aandacht van mannen. Ik moest wennen aan dat vreemde spelletje tussen beide geslachten. Ik had zo lang één partner gehad dat ik eigenlijk niet door had dat mannen mij sexy vonden. “Huh? Moi?”

Maar naarmate ik het spelletje beter begon te snappen, begon ik mijn sexy vrouwelijkheid te ontdekken. Ik moest snel leren flirten, wilde ik niet als Bambi opgevreten worden door omringende hyena’s. Ik werd ervan bewust hoe mannen op mij reageerden. Hoe ik sprak en wat ik zei, hoe ik bewoog en danste en zelfs hoe ik uit mijn ogen keek…OMG. Het had invloed. Ik tapte in op mijn sexiness en merkte dat mijn sexy vrouwelijkheid een verborgen kracht was die langzaam begon te ontwaken.

Lees ook; Scheiden een cadeau? 4 power redenen waarom

Wij gaan als vrouwen door verschillende ontwikkelingen en een belangrijk aspect daarin is onze seksuele bewustzijn. Dit bewustzijn zorgt voor diep zelfvertrouwen. Hoe voel je je als vrouw in je lichaam? Voel je je prettig in je eigen lijf? Weet jij wat jij fijn vindt aan je lichaam? Weet jij wat de waarde is van jouw vrouwelijkheid? Communiceer jij wat jij echt wilt op seksueel gebied? Durf jij jezelf te laten gaan en je compleet over te geven?

Deze vragen dragen allemaal bij de ontdekking van je eigen sexiness. Het is belangrijk die te vinden want daar zit je innerlijke vrouwelijke kracht. Wij vrouwen zijn namelijk heel bijzonder en hebben veel bij te dragen aan deze wereld. Leer je eigen vrouwelijke superpower te kennen!

Wat maakt een 40 plus vrouw sexy en hot?

Wat is het dat (jongere) mannen de 40 plus vrouw sexy en intrigerend vindt? Er zijn verschillende redenen waarom:

1. Ze hebben ervaring.
Nee niet meteen dubbelzinnig denken! Buiten het sex leven hebben ze ook ervaring in het leven zelf. Ze hebben misschien een scheiding meegemaakt, als moeder hebben ze veel ervaring, hebben misschien één of meerdere naasten verloren of zijn in de loop der tijd misschien door financiële ups and downs gegaan- name it. Been there done that!

2. Ze zijn niet op hun mondje gevallen.
Ze zeggen dingen gewoon zoals het is. Ze uiten niet zoals een twintiger of dertiger hun gevoelens met omwegen of subtiele hints. De tegenpartij hoeft niet te raden wat hun gevoelens zijn. Ze zijn direct en vinden duidelijke communicatie vinden prettig. En als het uitgepraat is, zijn er geen hard feelings.

3. Ze houden niet van bullshit en laten niet met zich dollen.
Door hun ervaring hebben ze snel door wat oprecht is of niet. De zoete praatjes hebben ze tig keer gehoord. De leugens hebben ze in het verleden misschien geaccepteerd maar nu in ieder geval niet! Ze hebben geen tijd voor onzinnige en vage verhalen. Ze willen het gewoon leuk hebben! Zonder gedoe.

4. Ze stralen zelfvertrouwen uit.
Na wat soul searching weten ze goed wie ze zijn en nog belangrijker – ze weten heel goed wat ze niet meer willen!

Self confidence is the best outfit. Rock it and own it!

Beroemde sexy veertig plussers

Er zijn genoeg beroemde 40 plus vrouwen die nog sexy en hot zijn. To name a few:

 • Sofia Vergara (46)
 • Naomi Watts (50)
 • Angelina Jolie (44)
 • Katja Schuurman (44)
 • Jennifer Lopez (49)

jennifer-lopez-07

Het leven begint na je veertigste

Als ik nu zo terugkijk op mijn twintiger en dertiger jaren moet ik eerlijk zeggen dat ik me echt het lekkerst in mijn vel voel in mijn veertiger jaren. De twijfels over jezelf, de hectiek van het opvoeden van jonge kinderen, het niet makkelijk kunnen overbrengen van je ware gevoelens…daar heb je na je veertigste veel minder last van.

Ik geloofde het nooit maar het klopt echt wat ze zeggen: Het leven begint inderdaad na je veertigste! Woohoooo!

 

Liefs,

 

Handtekening Juliette

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. een zeer herkenbaar verhaal..Ik ben 40 sinds kort en op mijn 39 bij mijn vriend weggegaan na een relatie van ook 20 jr met 2 kindjes.
  Een nieuwe start. Ik jeb nog geen partner want daar heb ik totaal.nog geen behoefte aan. Ik word wel veel jonger vaak ingeschat maar je staat als 40er idd wel heel anders in het leven. De eerste man die interesse toonde was 10 jr jonger, toch wel heel lollog.

  1. Hoi Julia, jeetje heftig hoor. Het is nogal een moedige stap om te nemen. Ik geloof in organische groei en behoefte. Het komt vanzelf wanneer je er klaar voor bent. Ja ik werd begin 40 ook veel jonger geschat en op zich is dat best fijn om te horen. De aandacht die je krijgt is belangrijk als vrouw zijnde. Het proces vond ik fantastisch. Ik heb enorm veel geleerd als persoon, moeder en als vrouw. Geniet ervan!

 2. Als 45 jarige ben ik het hier natuurlijk helemaal mee eens 🙂 Grapje natuurlijk, maar dat gevoel van lekker in mijn vel zitten en weten wat ik wil, dat heb ik zeker wel nu ik ouder ben en ik vind het ook nog steeds heel leuk om me vrouwelijk te kleden, hoge hakken te dragen en er gewoon leuk uit te zien. De vrouwen die jij hierboven aangeeft zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen die laten zien dat het leven zeker niet over is na je 40ste.

  1. Hahaha wat een fijn gevoel is het he? Wanneer je steeds beter in je vel gaat zitten. Ik heb er dan ook geen problemen mee om richting 50 te gaan.

 3. Er wordt vaak gezegd dat je leven begint na je 40ste, maar het lijkt me voor mij niet goed om iemand te daten die zo oud is ;p
  Wel goed dat je je eigen vrouwelijkheid weer terug hebt kunnen vinden.

 4. Mijn moeder heeft mij heel jong gehad en ze was een beetje een rebelse hippie dus die ervaring heb ik niet. Ze overleed toen ze 49 was dus (nou ja…dus?!) ik vond het erg moeilijk om 40 te worden. Ik voelde me echt zooooo oud. Ik ben dit jaar 45 geworden, ben 6 jaar geleden gescheiden na 14 jaar en voed mijn drie kids alleen op. Wanneer ik nu terugkijk, was het niet de leeftijd waar ik moeite mee had maar mijn leven op dat moment. Die viel me zwaar en ik was constant moe. Eigenlijk heb ik dit jaar pas het gevoel dat het goed is allemaal, 45 is prima en ja, 45 is sexy als je je maar goed voelt – dan straal je het ook uit.

 5. Mooi om te lezen dat jij jezelf hebt gevonden en dit nu ook uitstraalt. En je bent een prachtige vrouw om te zien!

 6. Klopt helemaal hoor haha. Ik was de hoop al verloren toen ik net 30 werd, ik dacht jezus 30! Maar ach het valt allemaal wel mee

 7. ik ben het helemaal met je eens. gewoon lekker in je vel, kinderen al wat groter. genieten maar en dat straal je uit