E-books

Mijn visie om vanuit verschillende perspectieven naar je Lichaam en Geest te kijken deel ik op deze blog middels de pilaren van Strongbody: BODY, MIND & FOOD.

Om mijn lezers te helpen om de kracht in hun Lijf en Leven te ontdekken bied ik de volgende e-books gratis aan: 

Dit e-book is voor jou interessant wanneer je graag aan de slag wilt gaan met 18 basis Pilatesoefeningen.

Het is een ‘less is more’ basisgids waarin een serie van Pilates oefeningen met uitleg en foto’s jou verder helpt naar een krachtig lichaam.

Vraag het GRATIS e-book “POWER IN JE LIJF” aan.

Een e-book waar ik trots op ben en waar ik veel energie in heb gestopt. Het is een ‘less is more’ basisgids waarin een serie van Pilates oefeningen met uitleg en foto’s jou verder helpt naar een krachtig lichaam.

Wat kan je verwachten van het e-book ‘Power in je lijf’?

– 18 Basis Pilatesoefeningen
– Hoge kwaliteit en duidelijke foto’s
– Kort en bondige uitleg van de oefeningen

Dit e-book is voor jou interessant wanneer je een start wilt maken om plantaardig te koken maar daarmee worstelt (net zoals ik drie jaar geleden).

Ik heb recepten gekozen die iedere beginner kan maken en waarbij je niet al te veel en ingewikkelde ingrediënten nodig hebt. Dit geeft een goede start om aan deze levensstijl te wennen. En vergroot de kans dat je dit lang en misschien voor altijd volhoudt!

Met dit e-book wil ik laten zien dat plantaardig eten helemaal niet zo eng en moeilijk is! Het kost minder moeite dan je denkt om meer groente te eten en vlees en vis te laten staan. Je wilt graag beginnen met plantaardig koken maar je wilt geen ingewikkelde recepten om mee te starten. Dan ben je hier op de juiste plek! 

Wat kan je verwachten in het e-book?

  • 18 Plantbased Tuesday recepten voor beginners onderverdeeld in:
  1. Ontbijt
  2. Lunch
  3. Hoofdgerecht
  4. Snack
  • Hoge kwaliteit en duidelijke foto’s
  • Kort en bondige uitleg van de recepten