Pilates video: Energieke Ochtend Pilates Workout

strongbodynl, pilates, energieke ochtend workout

Ik ben geen ochtendmens. Zo het is eruit! Ik ben van nature een nachtvlinder. Ik geniet van de stilte in de nacht, geen prikkels en geen afleidingen. Maar ik ben in de ochtend wel vaak de pineut!

Als je net zoals mij in de ochtend moeilijk op kan staan en onmiddellijk energie nodig heb dan is deze ochtend Pilates workout een ideale wake up activiteit! Dus kom gauw je bed uit en zet de video aan! Rek en strek de slaap uit je lijf en laat je energie door je lichaam je pompen met de buikoefeningen.

Bye bye Sleeping Beauty en hello Moana! Let’s start the day with energy!

Liefs,

strongbodynl, julietteamad

Zit je vol energie en ben je nog niet uitgetraind? Doe dan de Pilates Flow Workout.

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *