Vegan Junk Food Bar Roffa: gevaarlijk voor vleeseters | Hotspot

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Jeej! Vegan Junk Food Bar in Rotterdam! Ik ben er geweest en ik raad vleeseters niet aan om daar te gaan eten! Het is een gevaarlijke plek voor ze! Waarom? Dat vertel ik hieronder meer over.

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Vegan Junk Food Bar

Ik had er al waanzinnige goede verhalen over gehoord maar het kwam er elke keer niet van om in Amsterdam een kijkje te nemen. Gelukkig is het nu lekker dichtbij! De Vegan Junk Food Bar is gevestigd aan de Schiedamse Vest 144. Knus tussen andere horecagelegenheden in en vlakbij de levendige Witte de Withstraat.

Vegan Junk Food Bar | Strongbody.nl

Tijdens mijn bezoek met Arnoud was het heerlijk weer en dus geen reden om binnen te zitten. Ze hebben op hun terras hele coole lange tafels met bankjes. Precies wat junk food uitstraalt: urban, uitnodigend en geen ingewikkelde gedoe. Het personeel is vriendelijk en relaxed. Bestellen gaat makkelijk, eten wordt geserveerd in een bakje, bestel er een colaatje of biertje bij en geniet.

Veel keuze

Op het menu van de Vegan Junk Food Bar vind je alleen plantaardig eten (duh). Er is heel veel keuze: van bananenchips tot een Daddy MC Chik’n. Je kan er zelfs een Pinky Bratwurst XXXL of Shawarma bestellen. Ik ben een lekkerbek en wilde eigenlijk van alles proeven, maar uiteindelijk werd het een kapsalon en kipfingers met friet. Wat bedoel je ongezond eten?? Maar we zijn hier niet om verantwoord te eten. We zijn hier voor JUNK food. Met nadruk op JUNK.

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Vrolijkmakend kapsalon

Het was redelijk druk dus het duurde even maar toen onze bestelling kwam…….woah! Wat zag het er geweldig en kleurrijk uit! Junkfood is voor mij een snelle hap waar ik totaal geen emoties bij voel, maar bij deze gerechten moest ik toch even de tijd nemen om het te verwerken. Ik werd namelijk helemaal vrolijk van dit bakje kapsalon en durfde er bijna geen rotzooi van te maken! En wat dacht je van de kipfingers? Want welke vrouw houdt nu niet van roze en paars?!

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Oempa Loempa

Het mag er geweldig uitzien, nu moest het ook geweldig proeven! Is de hype over de Vegan Junk Food Bar terecht? Hell yeah! Ik kan alleen beamen dat het absoluut heel lekker was! Ik eet al jaren geen vlees meer maar qua textuur en smaak kwam het heel dichtbij. Ik zou bijna zweren dat de kipfingers van een echte kip was. That real! De porties waren ook groot. Het is ons in ieder geval niet gelukt om beide porties helemaal op te eten. Ik kan me de laatste keer dat ik ZOOOO vol zat niet eens meer herinneren, maar na ons bezoek bij de Vegan Junk Food bar voelde ik me net een Oempa Loempa. I was stuffed! Maar damn wat heeft het vies heerlijk gesmaakt!

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Vegan Junk Food Bar | strongbody.nl

Mijn tip en waarschuwing

Vega(n) liefhebbers: GAAN! Het is verrukkelijk, vrolijk geserveerd en je zit (over) vol. Precies de functie van junkfood.

Waarschuwing voor de vleeseters! De Vegan Junk Food Bar is een hele gevaarlijke plek voor vleeseters. Be aware. Het is zooooo gruwelijk lekker dat je abrupt stopt met het eten van vlees. Je bent gewaarschuwd!

Ben je al naar de Vegan Junk Food Bar geweest?

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ik ben dus zooooo geen vega haha maar echt een kanibaal, sorry. ik mag de vega producten ook niet. ik heb wel eens wat vega dingen gegeten en moet zeggen dat het niet verkeerd is en als ik dan zo je fotos zie denk ik nou wil ik ook hahah

  2. Oh, dat ziet er heerlijk uit. Denk dat je daar het vlees helemaal niet mist.

  3. Ziet er allemaal ontzettend lekker uit zeg! Helaas niet echt om de hoek.