Zomerfruit Smoothie met chia zaad

It’s a wrap! De Pilates video voor februari is opgenomen! Deze keer doe je mee met een Pilates Flow Workout van ruim 15 min waar de oefeningen naadloos in elkaar over lopen. Op 23 februari is de video op het YouTube kanaal te zien!

strongbodynl, pilates

Zondag tijdens de opnames was het weer zo wispelturig en toen het ook nog begon te hagelen, verlangde ik naar een stukje zomer! De warme zon op mijn gezicht, geen laagjes kleding aan, zonnebril op mijn neus…hmmmm….warmte.
Maar ja, helaas moesten wij het doen met wind, regen en hagel! Ik besloot mezelf maar op te beuren met een zomerfruit smoothie.

strongbodynl, smoothie, zomerfruit smoothie

 

Ik had zelf geen verse zomerfruit in huis, maar thank god voor frozen fruit! Om mijn smoothies nog voedzamer te maken, voegde ik er superfoods zoals chia zaad en hennep zaad bij. En voila…Ik had mijn stukje zomer in huis! Dat is nu zo fantastisch aan smoothies. Het enige wat je nodig hebt is groente of fruit. Voeg daar wat vocht zoals water of (plantaardige) melk aan toe. Maak het eventueel voedzamer met superfoods en binnen een paar minuten heb je een sunshine smoothie in huis!

 

strongbodynl, smoothie, zomerfruit smoothie, chia zaad

Benodigheden:

  • 100 gram bevroren zomerfruit
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 tl chia zaad
  • 1 tl hennep zaad

Bereiding:

Doe alle ingredienten in de blender en mix tot het geheel glad is. Enjoy je smoothie!

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *