9 Min Pilates Gewichten Workout – Deel 1 | Pilates Video

Pilates Gewichten Workout | strongbody.nl

Yesss dit weekend wordt het 27 graden! De korte mouwtjes en zomerjurkjes mogen uit de kast. En daar horen natuurlijk sterke en sexy armen bij! Met deze negen minuten Pilates armen workout met gewichten ben je al op de goede weg!

Pilates Armen Workout | Strongbody.nl

Bingo wings

Ken je deze uitdrukking al? Bingo wings? Ik had er nog nooit van gehoord maar na een paar jaar in Engeland te hebben gewoond en les te hebben gegeven kwam ik erachter wat ze waren en waarom ze zo genoemd werden. Bingo wings zijn kipfilet armen! En waarom bingo wings? Ooit bingo gespeeld? Wat doe je wanneer je bingo hebt? Dan roep je ‘BINGO’, gooi je je arm de lucht in.en zwaai je het heen weer. Wat zie je dan onder je arm tevoorschijn komen?? Juist! De Bingo Wings!

Ja ach, we kunnen niet om ouderdom kwaaltjes zoals de kipfilet armen heen ladies. Naarmate we ouder worden verslapt ons huid nu eenmaal en moeten we het accepteren. Maar dat willen we natuurlijk zo lang mogelijk uit stellen! We moeten onder ander de triceps trainen om dat te voorkomen. Tijdens deze Pilates armen workout worden ook de biceps en de schouders goed getraind.

Gewichten

Ik heb voor deze Pilates armen workout video gewichten van één kilo gebruikt. Dat klinkt weinig maar het kan vies tegenvallen. Maar mocht je ze toch te licht vinden, gebruik gerust gewichten van anderhalf kilo.

Maar misschien heb je geen gewichten. Vul dan lege waterflessen met water! Trouwens, kleine gewichtjes zoals deze kan je tegenwoordig voor weinig geld overal halen bij zaken zoals de Action of Kruidvat.

Pilates Armen Workout | strongbody.nl

Vond je deze workout een lekkere training en proef het naar meer? Doe dan ook deze Pilates Armen en Rug Workout!

Food video’s

Heb je trouwens mijn eerste foodvideo’s al bekeken? Ik heb tegenwoordig niet alleen Pilates video’s op mijn YouTube kanaal maar ook video’s over hoe ik mijn plantaardige gerechten maak. Ik zou het super vinden wanneer je een kijkje neemt en een comment achter laat! Abonneren op mijn YouTube kanaal is natuurlijk veel makkelijker om als eerste op de hoogte te worden gehouden van alle  nieuwe video’s! En er zijn meerdere redenen om te abonneren- Ik begin namelijk ook binnenkort met vloggen!

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Het lijken mij hele goede en fijne oefeningen! Zelf wil ik pilates ook graag weer eens op gaan pakken, vind het zo’n mooie vorm van bewegen 🙂

  2. Oei, ik geloof dat ik de gewichten van mijn zoon eens ter hand moet nemen, ik zag laatst namelijk ook dat ik bingo wings begin te krijgen.

  3. hahaha, OMG bingo wings! Die term kende ik nog niet, maar toen ik hem zag staan, had ik gelijk een donkerbruin vermoeden. Dat moet per se worden voorkomen!

  4. fijne video heb je weer gemaakt. Voor mij even geen gewichten, maar er zitten zeker wel fijne en goede oefeningen tussen!

  5. Ik sport altijd in de sportschool met gewichten. De ene keer met wat minder gewicht en de ander keer met wat meer, ligt aan de spiergroep

  6. Ik heb thuis ook gewichten liggen, maar maak er eigenlijk te weinig gebruik van. Misschien een keer pilates proberen, nooit eerder gedaan.