17 minuten Armen, Buik en Billen Pilates Workout | Pilates video

Armen, Buik en Billen Pilates Workout | strongbody.nl

De lente is begonnen en we zijn klaar voor de zomer! Dat betekent zon, zee en strand! Haal je korte rokjes, je vrolijke tank tops, sexy korte broekjes en je bloemetjes jurk weer uit de kast. Ons lichaam mag weer gezien worden! Met deze 17 minuten Armen, Buik en Billen Pilates Workout train je de lichaamsdelen die je graag wilt showen.

armen-buik-en-billen-pilates-workout |strongbody.nl | Juliette Amadsoedjoek

Zomer

Ik ben echt een zomer mens. Kan bijna niet anders met mijn tropisch bloed! Maar ik word ook vrolijk van de mensen om me heen. Ik zie iedereen genieten op de terrasjes en op het strand. De sfeer is meteen zo anders. Mensen zijn veel liever voor elkaar. Veel relaxer in hun gedrag. Tijd is vaak geen issue. ‘Nog een glaasje wijn? We hebben toch geen haast!’ Heerlijk wanneer je de tijd voor elkaar neemt en je niet laat opjutten door tijdsdruk.

Waar ik ook helemaal heppie de peppie van wordt zijn de warme avonden. Dan ben ik te vinden in het centrum van Rotterdam. Op De Witte de Withstraat of de Meent. Ik vind het heerlijk wanneer ik mijn dag buiten de deur kan afsluiten. Fijn gezelschap, wijntje, misschien een dun vestje en muziek. I love it! Wat zijn jouw favoriete bezigheden in de zomer?

Workout

Oh ik dwaal af! Deze blog gaat natuurlijk over de Pilates video en niet over mijn zomerse dagdromen. In deze Armen, Buik en Billen Pilates Workout doen we ondere push ups, advanced shoulder bridges en verschillende plankversies. Belangrijk tijdens het planken is dat je niet inzinkt tussen de schouderbladen, want dan verlies je kracht en ga je het compenseren met andere spieren zoals je lage rug. Blijf jezelf goed wegduwen van de grond en laat je ribbenkast niet hangen. Zo veroorzaak je pijn in de lage rug. Dus let op dat je een goede plank maakt! Deze workout duurt 17 minuten en heb je de smaak zodanig te pakken dat je langer wilt trainen? Combineer het dan met de 14 min Renew Your Energy Pilates Workout.

armen-buik-en-billen-pilates-workout | strongbody.nl | Juliette Amadsoedjoek

Nou, ik ben benieuwd wat je van deze armen, Buik en Billen Pilates Workout vindt. Laat het me weten in de comments!

Enthousiast geworden door de armen, Buik en Billen Pilates Workout en je wilt meer? Dat kan! Op mijn YouTube kanaal vind je diverse workouts zoals deze voor de beginner, train je buikspieren keihard in vijf minuten of daag jezelf uit met de stretchband.

Innercare is belangrijk en je wilt je lichaam ook goed van binnen verzorgen. Daarom komt Strongbody binnenkort ook met foodvideo’s waarin ik heerlijke plantaardige gerechten klaarmaak. Abonneer je op mijn YouTube kanaal zodat je niet alleen aan je diepe buikspieren werkt maar ook creatief leert te koken met groente. Laten we het milieu een handje helpen door minder vlees en vaker plantaardig te eten!

Create a strong body with a happy mind

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Wat goed zeg en fijn. 17 minuten is prima te doen. Vorig jaar heb ik Pilates gedaan, ik ga eens kijken of het lukt met mijn knieklachten.

    1. Wat leuk om te lezen dat je Pilates heb gedaan. Oh wat vervelend om te horen dat je knieklachten hebt. Word je eraan behandeld? Je kan trouwens de oefeningen die je knieën belasten overslaan want zelfs met knieklachten is Pilates goed te doen hoor.

  2. Ik associeerde pilates altikd met yoga (wat niks voor mij is), maar dit ziet er goed uit! Ik ga me er eens in verdiepen voor na m’n bevalling.

    1. Pilates en yoga zijn inderdaad net zusjes maar de uitgangspunten zijn anders. Pilates is bijvoorbeeld wat minder zweverig. Pilates is trouwens top na een zwangerschap. Neem wel even de tijd om je lichaam te laten herstellen en je kan na een maand of 2-3 rustig opbouwen. Op mijn YouTube kanaal vind je video’s voor beginners. Veel succes met de bevalling!

  3. Wat een leuke blog. Ook fijn dat het maar zo kort duurt. Toch maak ik er meestal geen tijd voor vrij ook al zet ik heb wel op mn planning..

    1. Dank je Mandy! Het is inderdaad een kwestie van planning en een beetje discipline. Misschien dat het je lukt om een home workout 1x in de week te doen. Op mijn YouTube kanaal vind je trouwens ook kortere workouts!