5 redenen waarom iedere vrouw een sexy fotoshoot zou moeten doen

Heb jij er weleens bij stil gestaan om een sexy fotoshoot te doen? Voor jezelf of misschien voor je partner. Ik raad je echt aan om het te doen want DAMN je zult ervan opkijken hoe hot jij bent!

sexy fotoshoot | strongbody.nl
Mijn sexy fotoshoot deed ik met mijn vriendinnen Shayaira, Mirjam, Nadia en Marie. Wat hebben we een lol gehad! Ondanks dat we alle vijf nogal een sterke energie samen hebben kon onze geweldige fotografe Fabienne daar heel goed mee om gaan. Ze maakte prachtige individuele foto’s en groepsfoto’s van ons. De sfeer was relaxed en de visagist had het druk met ons allemaal. Terwijl de één in de visagiststoel zat ging de ander voor de camera.

Vijf redenen waarom

Wanneer je een sexy fotoshoot doet denk je in eerste instantie: ‘Wat doe ik hier in mijn lingerie?’ maar dit gaat meer dan om alleen de lingerie. Hier zijn mijn vijf redenen waarom iedere vrouw een sexy fotoshoot zou moeten doen

1. De voorpret alleen al is leuk

‘Wat ga ik aantrekken? Hoe wil ik eruit zien? Waar haal ik inspiratie vandaan?’ Leuke vragen die jij jezelf stelt om tot een prachtig resultaat te komen. In ons geval gooide mijn vriendin Marie dit idee in onze groepsapp: ‘Meiden wat vinden jullie ervan om een sexy fotoshoot met elkaar te maken? Als een soort afsluiting van alle shit die we hebben meegemaakt?’

Iedereen was meteen enthousiast. Er zijn in Nederland boudoir fotografen maar we vroegen Fabienne Hendriks, een oude klasgenootje van mijn dochter Yasmin, om de foto’s te maken. Shay zorgde voor de visagist en wij gingen nadenken over onze outfits. Het werd een drukke boel op de app. We wisselden continue ideeën met elkaar. Pinterest borden werden gemaakt om inspiratie op te doen. De voorpret alleen al was geweldig.

sexy fotoshoot | strongbody.nl
Nadia

2. Body Positivity

Je bent mooi. PUNT. We hoeven niet allemaal te voldoen aan het schoonheidsideaal wat de bladen en TV ons voorspiegelen. Met een sexy fotoshoot laat je zien dat je trots bent op je lichaam. Je mama straiestrepen? Wees er trots op! Het mooie is dat je tijdens een sexy fotoshoot compleet vergeet dat je mama bent. Dit is het moment om weer verliefd op je eigen lijf te worden!

Don’t let your mind bully your body- June Tomaso Wood

Body positivity gaat om het accepteren van je lichaam ongeacht het gewicht of hoe het eruit ziet. Het is belangrijk voor je zelfvertrouwen om stappen te nemen als het doen van een sexy fotoshoot. Zet je negatieve gedachten over je eigen lichaam opzij en wees moedig. Stap uit je comfort zone en just do it! Trek je mooiste lingerie set en je hoogste hakken aan en POSE!

De 40 plus vrouw is sexy en hot

 

Lees ook: De 40 plus vrouw is sexy en hot

 

 

3. Mooie herinnering

Meiden let’s face it: we worden allemaal ouder. En gelukkig maar! Je lijf gaat in je leven door zoveel verschillende fases: je wordt mama, je wordt zwaarder, je stofwisseling daalt, je ervaart stress en nog veel meer! Ook heeft Moeder Natuur het nu eenmaal zo bepaald voor ons vrouwen. De hormonen nemen na onze veertigste jaar af met alle gevolgen van dien. Kraaienpootjes verschijnen uit het niets, je tieten hangen op je buik, de kipfiletjes wapperen onder je armen en dat buikje transformeert in een BUIK. Man we hebben wat te verduren!

Dan is het extra mooi wanneer je een speciale herinnering als een sexy fotoshoot hebt om er op terug te kijken. Picture this: Jij, tachtig jaar oud, gerimpeld en achter je rollator kijk jij naar je sexy foto’s en glimlach breed: ‘Damn I looked hot!’

sexy fotoshoot | strongbody.nl
Marie

4. Je voelt je op en top vrouwelijk

Moeder. Partner. Taxi chauffeur. Motivator, Schoonmaakster. Kokkin. Gewoon een paar rollen in jouw leven. Maar hoe zit het met jou als vrouw? Hoe is het gesteld met jouw vrouwelijkheid? Er is niets vrouwelijker dan lingerie. Lingerie geeft een vrouw meer zelfvertrouwen. Zowel van binnen als van buiten. Het brengt romantiek naar boven. Het maakt een vrouw elegant en sierlijk. Terwijl wij in het dagelijkse leven een goedkoop stringetje of zelfs een Sloggie onderbroek aantrekken mag je tijdens een sexy fotoshoot in je mooiste lingerie set en met je hoogste hakken schitteren!

Dat geldt ook voor je make up. Ik gebruik in het dagelijks leven nauwelijks make up maar wat voelde ik me een superster toen ik werd opgemaakt door de visagist. Dat is nou zo leuk aan een sexy fotoshoot. Jouw innerlijke koningin komt naar boven en zonder dat je het beseft laat je dat tijdens het fotograferen zien. You rock!

sexy fotoshoot | strongbody.nl

5. Dit is een cadeau voor jezelf

Of je de foto’s laat zien aan andere mensen of niet: dit is een cadeau voor jezelf. Niet veel mensen hebben de foto’s van de fotoshoot gezien, maar het feit dat ik weet dat die foto’s er zijn maakt me een gelukkige vrouw. Arnoud heeft er eentje op zijn nachtkastje staan en ik heb er één of twee voor mijn blog en Instagram gebruikt. Elke keer als ik de sexy foto’s weer zie komt dat gevoel van echte vrouwelijkheid naar boven. I did it!

quote

Elke vrouw verdient een sexy fotoshoot. Waarom? Omdat het leven al zoveel van je vraagt. Je perst je zelf in allerlei bochten om aan zoveel rollen te kunnen voldoen maar vergeet eigenlijk de belangrijkste: jij als VROUW. Tijdens een sexy fotoshoot kom je even een moment weer in contact met HAAR.

Heb jij weleens een sexy fotoshoot gedaan?

Liefs,
StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Dank voor je blog en de mooie foto’s. Het ziet er prachtig uit. Ik zie mezelf dit nog niet echt snel doen, maar toch ben ik wel benieuwd hoe mijn foto’s eruit zouden zien. 😉

    1. Dank je Janet! Ik zou het iedere vrouw aanraden om te doen. Misschien eng maar als je goede mensen om je heen hebt die jou op je gemak kunnen laten voelen heb je een mooie herinnering for life. x

  2. Je bent mooi en dat is iedereen. Dat vind ik een erg mooie boodschap, maar ik vind het jammer dat niet iedereen het ziet. Het lijkt mij inderdaad ook eng om te doen.

    1. Zo jammer dat mensen het mooie in zichzelf vergeten te zien he? Het is een proces en kost maar ik zie steeds meer mensen in zichzelf geloven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een beetje eng vond, maar we hadden zo’n lol met elkaar dat dat snel over was.