Halve foam roller workout – deel 1| Pilates video

Halve foam roller workout | strongbody.nl

Rolling rolling rolling! Het is weer tijd voor een nieuwe Pilates video! Vandaag gebruik ik een favoriete tool bij de workout namelijk de halve foam roller. De normale foam roller is vrij bekend waar je je ook je weefsel mee kan masseren maar de halve foam roller is redelijk onbekend. Heb je geen foam roller? De halve foam roller kan je online halen of bij Ali Express.

halve foam roller
Geliefd

De halve foam roller is erg geliefd bij mijn leerlingen. Het komt zelfs voor dat ze de roller al gepakt hebben voordat ik doorgeef wat voor les ik ga geven! Met de halve roller krijg je er gratis een rug en schouder massage erbij en dat vinden ze echt heerlijk! Je kan deze oefeningen natuurlijk ook op een ronde foam roller doen.

halve foam roller

halve foam roller

Let’s rock and roll!

Probeer ook deze Energieke Ochtend Pilates Workout

Wil je meer video’s zien en op de hoogte blijven van mijn Pilates video’s? Of deel 2 niet missen van de halve foam roller workout? Abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal. Ik zie je dan elke laatste vrijdag van de maand op de mat!

 

Liefs,

StrongbodyNL, Juliette Amadsoedjoek

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Niet eerder Pilates gedaan. Wel handig zo’n video, kun je het lekker eens thuis uitproberen.

  2. Ideaal! Ik heb een hele lange poos pilates op de sportschool gedaan. Daar werd vooral mijn rug enorm blij van!

  3. Ik heb zo’n roller echt nog nooit gezien, maar het lijkt me wel heel comfortabel eigenlijk 🙂

  4. Die roll ken ik ook nog niet! Heb verder geen ervaring met Pilates, maar het ziet er wel heel ontspannen uit, zou voor mij denk ik niet verkeerd zijn 🙂

  5. Oh wat handig, dit kende ik nog niet. Ben zelf niet zo’n pistes fan. Zal het mijn tante eens laten zien. Die is er dol op.